2777
2789
عنوان

نمیتونم از خونمون دل بکنم😭

878 بازدید | 62 پست

از موقعی که همسرم رفته مادر و پدرم همش میگن بیا خونه ما اونجا نمون هم یاد خاطره هاش میوفتی هم تنهایی هم اینم که یه وقت حالت بد شه کسی پیشت نیست. یه چند وقت بیا پیش ما اینجوری خیالمون راحت تره... 

ولی من نمیتونم از خونمون دل بکنممممممممم😭😭😭😭😭😭😭 چیکار کنممممممممم😔😔😔😔😔😔

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرتون فوت شدن؟ بچه هم دارید؟

بله، دوقلو باردارم

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔

خدا رحمتش کنه. چند وقته فوت کردن. بنظرم خونت بمون فعلا، قرار نیست همچیو باهم از دست بدی فشار روانی روت بیشتر میشه

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
شوهرت کجاست

۵ تاپیک قبلم رو بخون متوجه میشی

عزیزم هرجا که راحتی و دلت میخواد بمونی بمون اجبار نیس که بری پیش مادرت

آخه اینجا هم که هستم همش ناراحتم دلم گرفته ولی از یه طرف نمیتونم ازش دل بکنم😭 انشالله هیچچچچ وقت داغ عشقتون رو نبینید خیلییییی سخته

بله، دوقلو باردارم

آخ عزیزم، تسلیت میگم، اون کوچولو ها به مادر قوی نیاز دارن، نمیدونم چی بگم نمیشه گفت غصه نخور،ولی واسشون بده کاش خودت رو سرگرم کنی، خونه مال خودتونه؟ اگه اره  بده مستاجر برو یه خونه نزدیک مادرت بگیر اگه هم نمیخای بری پیششون، پدرت راست میگه خطرناکه تنها و پر از فکر و خیال 

خدا رحمتش کنه. چند وقته فوت کردن. بنظرم خونت بمون فعلا، قرار نیست همچیو باهم از دست بدی فشار روانی ر ...

حدودا ۴ماهه رفتن.  چی بگم به مادر و پدرم که اوناهم ناراحت نشن.  همش میگن تو آخر اونجا دق میکنی

آخ عزیزم، تسلیت میگم، اون کوچولو ها به مادر قوی نیاز دارن، نمیدونم چی بگم نمیشه گفت غصه نخور،ولی واس ...

خیلی ممنونم عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه💔

آره مال خودمونه.  نمیدونم باید چیکار کنم دل کندن از خونه ای که ۲ سال با عشقت زندگی کردی مثل دل کندن از بهشته🥺

چجوری چن روز پیش تاپیک زدی با همسرت میخوای بری سینما همسرت اریتمی داره الان میگی ۴ ماهه فوت شده؟؟؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چجوری چن روز پیش تاپیک زدی با همسرت میخوای بری سینما همسرت اریتمی داره الان میگی ۴ ماهه فوت شده؟؟؟

خوبه یه تاپیک مفصل زدم راجبش.  به پیشنهاد خیلی از دوستام زدم وگرنه میدونستم اینجا ادم همش قضاوت میشه

حدودا ۴ماهه رفتن.  چی بگم به مادر و پدرم که اوناهم ناراحت نشن.  همش میگن تو آخر اونجا دق م ...

پدر مادرن دیگه. نگرانتن ولی اهمیت نده. بگو فعلا تو دوران بارداری خونم آروم ترم. از غصه هات واسه پدر مادرت نگو اونا تو ذهنشون ده برابر بزرگترش میکنن غصه میخورن. یه شبایی برو خونشون همینجوری بعدش بگو خونم راحت ترم برگرد. هم حال و هوای خودت عوض میشه هم حرفشونو زمین نذاشتی

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت
خوبه یه تاپیک مفصل زدم راجبش.  به پیشنهاد خیلی از دوستام زدم وگرنه میدونستم اینجا ادم همش قضاوت ...

کدوم تاپیک؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹