2777
2789

من خودم امسال برای اولین بار کیک تولد دخترامو پختم و عالی شد👌🏻❤️ عکسشو گذاشتم 👇🏻 ببینید نظر بدین🙏🏻❤️

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه دستور پخت

ممنونم 🌼

من پیمانه ام لیوان دسته دار فرانسوی هستش

این دستوری که میگم برای هر یه کیک با قالب ۱۵سانت کافیه

تخم‌مرغ ۳ عدد

شکر یک پیمانه

ب پ و وانیل هر کدوم یه قاشق چایخوری

آب جوش ۴ قاشق غذاخوری

روغن ۲قاشق غذاخوری

آرد یک و نیم پیمانه

سفیده و زرده تخم‌مرغ هارو از هم جدا میکنیم ، سفیده تخم مرغ با نصف شکر (یعنی نصف شکر توی دستور) با دور تند همزن می‌زنیم تا کاملا فرم بگیره و اگه بر عکس بشه نریزه ،سفیده زده شده رو توی یخچال میزاریم .

زرده تخم‌مرغ هارو با نصف دیگه شکر و وانیل می‌زنیم تا کرمی و کشدار بشه ، بعد آب جوش و روغن بهش اضافه میکنیم و یک دقیقه هم می‌زنیم ،

حالا آرد و سفیده تخم مرغ هارو با سه مرحله به مخلوط زرده اضافه میکنیم و به آرومی با لیسک هم می‌زنیم وقتی موادمون کاملا یک دست شد ته قابلمه کاغذ روغنی میندازیم و موادو میریزیم در قابلمه رو با دمکنی می‌بندیم و روی حرارت ملایم روبه پایین میزاریم ، ۲۰ دقیقه اول اصلا درشو باز نمی‌کنیم بعد از اون هر ۵یا ۱۰ دقیقه یک بار با خلال دندان چک می‌کنیم هر موقع خلال دندان تمیز بود یعنی کیک اسفنجی پایه ما پخته👌🏻❤️

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
خیلی قشنگ شده خامه اماده گرفتی توضیح میدی لطفا خیلی قشنگ شده😍

ممنونم از نظرتون💖🌼

بله خامه قنادی گرفتم گذاشتم دمای محیط آب شد بعد با دور تند همزن زدم فرم گرفت برای صورتی هم قبل از شروع همزدن چند قطره رنگ خوراکی ریختم بعد با دور تند همزن برقی زدم و فرم گرفت ❤️

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز