2777
2789

سلام مامانا

من از وقتی فهمیدم باردارم، نزاشتم با همسرم رابطه داشته باشم، بهش گفتم درد دارم و میترسم ایشونم با وجود سخت بودن پذیرفت .

ولی تو این اواخر بارداری خودم حس شدیدی نسبت به همسرم دارم ولی بهش نمیگم (اصلا دوس ندارم میل جنسی تو این دوران داشته باشم ولی نمیدونم چرا دارم و اذیت میشم و حالا عذاب وجدانم میگیرم، میدونم این یه غريزه هست و اصلا نباید خودمو سرزنش کنم ولی میکنم ! ) بازم میترسم و میگم برا بچه خوب نیست

میخوام بپرسم شما هم حامله بودین ارتباط داشتین یا نه

یا مثل من میترسیدین !؟

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

بستگی داره به وضعیت خودتون. با پزشک مشورت کنید ببینید بی خطره یا نه.

ولی میگن رابطه  در ماه های آخر برای زایمان طبیعی خوبه چون دهانه رحم رو باز میکنه 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من مشکلی ندارم ولی همسرم میترسه الان ماه هشتم نداشتیم بیچاره میدونم دلشم میخواد ولی معذبه ولی اگه منع پزشکی نباشه موردی نداره نه شرعی نه پزشکی تازه میگن هفته های اخر باعث میشه زایمان زودتر اتفاق بیفته منم میخوام بهش بگم برای هفته ۳۸ اینا دکتر گفته لازمه چون بعد زایمانم تا ۴۰ روز فک کنم شرعا مشکل داشته باشه البته نمیدونم دقیق

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بستگی داره به وضعیت خودتون. با پزشک مشورت کنید ببینید بی خطره یا نه. ولی میگن رابطه  در ماه ها ...

یه ماه به زایمانم مونده و زایمانم احتمالا طبیعیه

از دکترم خجالت میکشم بپرسم!

میدونم نباید خجالت بکشما..

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
یه ماه به زایمانم مونده و زایمانم احتمالا طبیعیه از دکترم خجالت میکشم بپرسم! میدونم نباید خجالت بک ...

روزی ۴۰ تا مریض میبینه که سوال ۲۰ تاشون همینه الان میپرسی اون پنج دیقیقه بعد یادش رفته😄

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
والا من مشکلی ندارم ولی همسرم میترسه الان ماه هشتم نداشتیم بیچاره میدونم دلشم میخواد ولی معذبه ولی ا ...

درسته عزیزم بعد زایمان چه طبیعی باشه چه سزارین نباید رابطه داشت

حتی اگر خونریزی نداشته باشین

من خودم چون تازه نی نیم به دنیا اومده اطلاع دارم

ومادر شدن زیباترین اتفاق  زندگیم شد💚💚

من کلا رابطه داشتم اندازه قبل بارداری

این بستگی داره ک ببینی دکترت بهت چی میگه اگه مشکلی نداری دیگه اوکیه

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
من خودم تا آخرش اصلا نداشتم هم حساس بودم هم میترسیدم اتفاقا آخراش مثل تو شده بودم همسرم گفت  ا ...

منم الآن ماه نهمم

از وسطای بهمن سال پیش که فهمیدم باردارم رابطه نداشتیم

این ماه نمیدونم چم شده!!