سلام دوستان گلم 😉شما هم عکس بذارین😍😍😄😄 انواع میوه خشک تازه و نرم 😋 ایدی تلگرام و ایتا و روبیکا و شماره واتساپ اگه میخواین بگید بذارم😍😍😍 به صورت مخلوط از ۲تا چند میوه یا به صورت تک میوه🍏🍎🍐🍊🍑🍌🥭🥝(صرفا میوه فصل چون ما تازه تازه خشک میکنیم) با قیمت مناسب هر مقدار که بخوایید از ۱۰۰ هزار تومن تااا... مهمترین فواید و خواص میوههای خشک کداماند؟ درمان کم خونی به ویژه در بانوان پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها بهبود عملکرد دستگاه گوارش و درمان یبوست درمان بیماریهای تیروئیدی کمک به نرمی و لطافت پوست افزایش فعالیت های جسمانی استفاده از ویتامین و فیبر طبیعی در بدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا کار کردن عیبی نداره اتفاقا خیلی دلم میخواد حمایت کنم اما مطمعنم اینجا هیچ فروشی نداره بی ...
تو فروشگاه زده چرا دائم باشه و محصولشو معرفی کنه به درامد خوبی میرسه خیلی ها از همین جا شروع کردن و بعدش مغازه زدن همین چند روز پیش کسی که لباس مجلسی میفروخت تاپیکش پربازدید شد فروش هم داشت ولی کاربرا گزارش زدن واسش و تعلیق شد
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه