2777
2789
عنوان

متاهلا بیاید .مجرد نیاد چون از زندگی زناشویی نمیدونه و نظرنده لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید هم سرش جایی یا جاهایی گرمه!

چیزی که تعریف میکنی اونقدر عجیب نیس که متاهل حالیش باشه مجرد نه!

راهش اینکه کمتر بخوری و ورزش کنی به جای دیس دیس برنج خوردن و نون سفید خوردن و قند مصنوعی غذای سالم بخور خواستنی میشی!

بگو کور بودی اون موقع الان یادت افتاده ایده الت نیستم..بگو تو اصلا مرد نیستی عیب داری گردن من ننداز..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
تو نامزدی به زوووور بهم تجاوز کرد منه بدبخت مجبور به ازدواج شدم از طلا و عروسی گذشتم

ای بابا،چی بگم والا... دوس دارم بگم اشتباه کردی کاش با وجود تجاوز هم باهاش ازدواج نمیکردی و بکارت دیگه مهم نیست الانا،، ولی خب تث بعضی مناطق مهمه یا بعضی دخترا میترسن خواستگار بعدیشون بفهمه پا پس بزنه 

وقتی اومد خواستگاری مگه چشماش نمیدید که تپلی؟؟؟! مگه خودش خیلی تحفه اس که پسند نمیکنه 

خب از اول چشماشو باز میکرد زن می‌گرفت

به خاطر هیچکس حتی شوهرت خودتو عوض نکن 

کسی که ادمو بخواد با تمام عیب و ایراد هاش میخواد ببرش پیش مشاوره چون به‌نظرم مشکل داره 

میگم توسرد مزاجی میگه نه من گرمم اما توبداندامی

بگو روز اول اندامم ندیدی‌‌. عیب خودتو نخواه بپوشونی و‌روی من عیب بزاری

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خودش چجوریه مگه یه مدت خودتو دست بالا بگیر ازش ایراد بگیر اینجور مردا باید اعتماد بنفسشو بیاری پایین ...

دقیقا مثلا من اگه بودم میگفتم یه شوهرگرم نصیبم نشد حال کنیم باهاش خدا تواینم شانص ندارم اینطور کلا پودر میشه مرد بدش میاد مردونگیش زیر سوال بره

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
فبل ازدواج ۷۲ یودم الان ۷۸

ببین با ی رژیم خیلی راحت میتونی وزن کم کنی 

ولی بگم حس میکنم شوهرت اون موقع هم ی چیز میگه چون حس میکنم مدلشه و ربطی ب اندام شما نداره کسی ک گرم باشه بخواد این چیزا براش مهم نیس ک 

کسی ک گرم مزاج باشه و بقول معروف بزنه بالا هیچ جوره نمیتونه جلو خودشو بگیره چ برسه وسط کار بکشه عقب 

مسخره

جداشو داره اعتماد ب نفستو میاره پایین

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚
2810