2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 201 پست
اخه میدونید مشکل اینه کامل و واضح و شفاف مشکلمو گفتم بازم به خودش نگرفت😐من میگم چیکارکنم بیاد ...

من شوهر شمارو نمیدونم

شوهر خودم باشه میگم این مسخره بازیا چیه؟

چه غلطی میکنی ک من برای اومدن خونه خودمم باید توی این شرایط حرص بخورم و باهات بحث کنم😛

نیا به درک بمون تا صبح دولتت بدمت

و گوشی خاموش و محل سگ هم نیمزارم بهش

💕

بهش خیلی صریح و رک بگو خیلی دلتنگتم  پنج شنبه و جمعه رو مرخصی بگیر حتما بیا پیش من روحیم عوض ب ...

انشاالله مرسی ازتون واقعا خیلی کمکم کردین❤️پنجشنبه جمعه خودش استراحته.بازم فردا باهاش حرف میزنم ببینم جی میخواد بگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم بهت بگم روانشناسا اولین چیزی که به زنای باردار میگن اینه که آقایون زمانی می‌تونن وجود اون بچه رو حس کنن که بچه رو بغل بگیرن مثل زن باردار نیست که اونطوری بخوان عاطفی برخورد کنند اینکه شما میگی یعنی من دردم می‌گیره  اونم دردش می‌گیره یا درکم می‌کنه نه اینجوری نیستش ولی شاید مثلاً دلش برات بسوزه بفرستد خونه مادرت که ازت پرستاری کنه خب از این لحاظا به فکرته دیگه نمیخواد اذیت بشی بعدشم همش ۵ روزه اگه خیلی دیگه دلت تنگ شده و اینا خودت برو خونه مادرتم ببر دو سه روزی پیشت باشه و برگرده البته قبلش حتماً با دکترت مشورت کن که می‌تونی این کارو بکنی یا نه شاید استراحت مطلق باشی انقدرم به خاطر این حرفا به خودت استرس وارد نکن تو الان رفتی پیش مادرت که حالت خوب باشه آرامش داشته باشی استرس برای تو اون بچه سمه عزیزم

من شوهر شمارو نمیدونم شوهر خودم باشه میگم این مسخره بازیا چیه؟ چه غلطی میکنی ک من برای اومدن خونه ...

شما آتیشت تنده😂وای وای

من خیلی خنگم اینجوری نیستم از دلم نمیاد زیاد بحث کنم چون الان بیشتر از هرچیزی به خوب صحبت کردن و محبت اون نیاز دارم

دلم میخواد فقد جلو چشمم باشه و بغلم کنه🤦🏻‍♀️متاسفانه نیست

اره راس میگی این ترفندم باید امتحان کنم ولی دلم براش تنگه🤦🏻‍♀️مثل اینکه دوس پسرمه شرایط دیدن همو ...

ای بابا

منم باردارم و میدونم هورمون ها چقدر به هم میریزه تو این ایام. ولی اینو بدون مردا رو خیلی آویزونش بشی بدتر فراری میشن. من که همیشه از این ترفند استفاده کردم و همیشه شوهرم تشنه ام بوده

اینم بهت بگم روانشناسا اولین چیزی که به زنای باردار میگن اینه که آقایون زمانی می‌تونن وجود اون بچه ر ...

مرسی که کمکم کردی عزیزم❤️خیلی ممنونم

واقعا همینطوره اقایون اصلا اینو نمیتونن درک کنن،من بعضی وقتا فکرمیکنم بچه رو فراموش کرده😂یاداوری میکنم میگه میدونم

دکترم بهم گفت نباید راه دور بری ولی من اومدم🤦🏻‍♀️الانم میخوام برگردم متاسفانه نمیزارن و میگن ما بهت قشنگ میرسیم بری اونجا تنها میمونی نکران میشیم

اخه پس چرا خودش نمیاد؟خودشم نمیاد اخه پیشم،بهونشونم سرماخوردگیشونه ولی من خودمم سرماخوردم

شاید سرماخوردگی ایشون ویروسی باشه مال شما نه شایدم به خاطر اینکه می‌خواد نگرانت نکنه حالش خوب نیست یه مقدار حالش بدتر از حال شماست می‌خواد نیاد که شما نگیری ازش حالت بدتر نشه بعد اینم بهت بگما آقایون وقتی که خانومشون باردار میشه استرسشون ۲۰۰۰ برابر خانوم می‌شه به شدت می‌ترسن از اینکه برن طرفش بعضیاشونم حتی به مرور که شکم خانم بزرگتر میشه جای خوابشونو از جای خانمشون جدا می‌کنن چون می‌ترسن با پا یا دستشون ضربه به شکم زنشون بزنن در صورتی که نیازی به این کارا نیست واقعاً 

می فهممت دقیقا منم باردارم هماتوم داشتم ولی یه روزم خونه مامانم نرفتم فقط غذا می پختم بقیه کارا رو ب ...

خیلی کار خوبی کردی نرفتی،خیلی سخته دور از خونه بودن.من واقعا الان دلم خونه ی خودمو میخواد،دلم میخواد تنها باشم تو خونم،راحت لباس بپوشم،از هفته ۶که خانواده هامون فهمیدن یک لحظه تنهام نزاشتن یا خونه مادرشوهر بودم یا خونه خودم بودم اومدن پیشم یا خونه مادرم بودم و واقعا اذیتم با این وضعیت😞ولی اینم میدونم برم خونم حتی غذا هم نمیتونم درست کنم چون بوش حالمو بدمیکنه

شاید سرماخوردگی ایشون ویروسی باشه مال شما نه شایدم به خاطر اینکه می‌خواد نگرانت نکنه حالش خوب ...

چرا مردا اینجورین😭واقعا با بچه فرقی ندارن

شوهرم از مادرشوهرم اینا سرماخورده ،از کربلا اومدن

منم جلو کولر خوابیدم سرماخوردم

دقیقا عین من تو رو خدا استراحت کن و استرسو بذار کنار من توجه نکردم خیلی خونریزی داشتم اخرم ناامید ش ...

از توالت فرنگی چندشم میشهههههه 😖

همشو چشم رعایت میکنم

مرسی که واست مهم بودو بهم گفتی❤️❤️

عزیزم بنظرم شوهرت خیانت اینا که نمیکنه 

ولی تو ذهن خودش الان راحته چون مسئولیت زن باردارش به گردنش نیست 

ازون مدل مرداست که پشتشون باد بخوره نمیشه جمعشون کرد

پس نزار باد بخوره

بدون اینکه بگی کی میای دنبالم خودت جمع و جور کن برو خونت

بی توجه به حرفاش و رفتاراش وقتی خونه رسیدی غذا بار بزار چایی بزار یکم نظافت بکن بگو دلم برا خونم تنگ شده بود اصلنم به عکس العملش توجه نشون نده 

مردا خیلی سختشونه مسئولیت بچه ای که هنوز ندیدن رو قبول کنن سخت نگیر چیزای مقوی بگیر بخور حرص نخور

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
[QUOTE=309072141]عزیزم نه تنها من ،همه ی زنای باردار ناز دارن و مردا وظیفه‌شونه ناز بکشن مگه بچه فقد ...

ترجیح میدم چیزی نگم چون شما رو مخ ترین فردای روی زمینید،واقعا واسه طرز فکرتون متاسفم.

عزیزم بنظرم شوهرت خیانت اینا که نمیکنه  ولی تو ذهن خودش الان راحته چون مسئولیت زن باردارش به گ ...

اخه عزیزم اینایی که شما گفتیدو من چقد بد که نمیتونم انجام بدم😞چون استراحت داده دکتر بهم

نه میتونم نظافت کنم،نه میتونم اونقدی سرپا واستم که بتونم غذا درست کنم،نه میتونم سر خود پاشم راه شهرستانو برم🤦🏻‍♀️اگه میتونستم اصلا خونه مامانم چیکارداشتم😞میشستم مثل همیشه خونه ی خودم زندگیمو میکردم دیگه