2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 201 پست
وای منم میترسم ازدواج کنمو طرف نسبت بهم بی تفاوت باشه من آدمیم که خیلییی به توجه نیاز دارم کافیه طرف ... : /discussion/topic/11974805/%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d8%b5%d9%84%d8%a7-%d8%aa%d9%88-%d9%81%da%a9%d8%b1%d8%b4-%d9%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%af-%d8%af%d9%86%d8%a8%d8%a7%d9%84%d9%85?postId=309070441

و لی این رفتارتو پیش کسی نگو چون ازت سواستفاده میکنه و یه ضعف میشه برات و بهت از عمد بی توجهی میکنه 

منتظرنشستی تا بیاد دنبالت؟؟؟؟خواهشا دستو پاچلفتی نباش.وسایلاتو جمع کن یه ماشینی اسنپی‌چیزی بگیر برو ...

نه خودش خونه ی مادرشوهرمه تنها نمیمونه شبارو😂شما از من بی اعصاب تری خواهر دورت بگردم،من استراحتم نمیتونم هرموقع دلم خواست برم هرموقع دلم خواست بیام که😞یکی باید ببره سرخود نمیشه که.الان فکرمیکنی به مامانم بگم میگه پاشو برو؟میگه بشین همین جایی که نشستی،یا باید شوهرم بیاد یا بابام ببره.بابام نمیبره چون از خداشونه بمونم خونشون شوهرمم نمیدونم چشه😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت با مادرت برو مادرت چندروز بمونه بعدبرگرده

مادرم بنده خدا هرسری شوهرم میرفت سرکار میومد،ولی چون شهر خودمون کار دارن این یه بارو‌نتوسنت بیاد من اومدم و موندگار شدم😐

من جات بودم بچه دنیا بیاد محلش نمی‌دادم حالش جا بیاد خیلی از مردا رو دیدم بارداری زنو محل نمیدن .اینجا مشخص میشه کسی بهشون نیاز داشته باشه به چی تبدیل میشن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

دوست عزیز

شما شوهرتو بیشتر و بهتر میشناسی

ما از روی یک کار شوهرت و‌حرفت یک سری برداشت ها میاد توی ذهنم‌ون ک شاید درسته شاید غلط..

زبون گفتگو رو ک‌ازتون نگرفتن

کامل و واضح شغاف درخواستتون رو بگید بهشون

این قهر بازیا چیه

💕