2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 201 پست
به احتمال  زیاد شوهرت طاقت استرس نداره بخاطر وضعیتت چون گفتی بخاطر بارداری استراحتی

میگه من بلدنیستم بهت برسم حداقل مامانت بلده

بنده خدا مامانشم خیلی میومد کمکم ولی سرما خورده میترسه بیاد بخاطر همون اومد شهرخودمون.ولی اخه خسته شدم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه من بلدنیستم بهت برسم حداقل مامانت بلده بنده خدا مامانشم خیلی میومد کمکم ولی سرما خورده میترسه ...

حدس میزدم چون اخلاق شوهر منم همینه. میگه من ک بیشتر وقت خونه نیستم و خونه مادرت باشی خیالم جمع تر و از این حرفها 

عشقم خونمون سازمانیه ادارست😞جون خودم میشناسمش اصلا تو این‌ وادیا نیست.۳روزشم اداره شیفت بود

نگفتم داره خیانت می‌کنه نه فقط گفتم اعتماد صددرصد و چشم بسته نکن خودت آژانس بگیر برو خونت بهش محبت کن ازش محبت بگیر و بهم آرامش بدید اون نی نی هم بیشتر لذت میبره

حدس میزدم چون اخلاق شوهر منم همینه. میگه من ک بیشتر وقت خونه نیستم و خونه مادرت باشی خیالم جمع تر و ...

اخه ما دوریم،خونه ی خودم تبریزه.خونه ی مادرم ارومیه

شوهرمم پنج روزه ندیدم😞

بخداااا بعضیا یا میگن طلاق بگیر ، یا صد در صد جایی مشغوله که یادش نمیوفتی😭😂

بیین الان خیانت خیلی زیاده اما خوب خیلی ها هم فکرشون مسمومه فکر میکنن تا یکی دو ساعت خبری ازش نبود داره خیانت میکنه

زنگ بزن به شوهرت بگو مادرم بهم میرسه اما من به تو احتیاج دارم

چجوری برگردم؟هرچقد به خودش میگم گوشش بدهکار نیست ازاینور مادر پدرم همش اصرار که بمون مادرشوهرمم هم ...

من میگم هندی بازی درار

زنگ بزن بهش بزن زیر گریه بگو دلم برات تنگ شده بیشتراز هرکسی من بتو نیاز دارمو...... هندی بازی رد خور نداره