2777
2789

ستارخان فك كنم ٥٠ متري ٢٠٠ ١٢ اجاره دوستم دوهفته پيش گفت

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمتا خیلییی بالاست امسال خدا بدادمون برسه

خداي اين چندسالِ خداي امسالمونم هست و كمك ميكنه فقط اميدوارم اين دوران سخت و تاريك و پراسترس ب زودي تموم شه ديگه نفسي برامون نمونده 

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
خداي اين چندسالِ خداي امسالمونم هست و كمك ميكنه فقط اميدوارم اين دوران سخت و تاريك و پراسترس ب ...

درسته هست عزیزم

ولی زندگی خیلی سخت میگذره خیلی دردناکه واسه یه لونه مرغ  ۵۰.۶۰ متری اگه ازپس رهن و کرایه ش بربیای باید کلاتو بندازی هوا

درسته هست عزیزم ولی زندگی خیلی سخت میگذره خیلی دردناکه واسه یه لونه مرغ  ۵۰.۶۰ متری اگه ...

انقدر به باعث و بانيش لعنت فرستاديم كه خسته شديم تصميم گرفتم فقط ديگه دعا كنيم واسه خودمون كه درست شه اوضاع