2777
2789
عنوان

چقدر به مرگ فکر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 72 پست
نازنین جان ترس نداره آرامش محضه.... من با همسرم 9 دقیقه قبلش اس ام اس میدادیم😢😢😢😢😢😢😢 هنوزم باورم نشده.....مگه میشه
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی طولانیه من خودم چندین ماه رفتم تازه دوزه های مختلف داشت طولانی هست هر جلسه استاد حرف میزد فیلم میزاشت بعد لباس میپوشیدیم مخصوص تا این حس رو درک کنیم بعضی ها بهتر درک میکردن بعضی ها کمتر بعد بحث و اینا بود نمیشه یهویی بگم اولش ترس داره اما در نهایت حس بسیار جالب و عجیب و بینهایت قشنگ هست جوری که اصلا دلت نمیخواد برگردی
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
کتاباش رو حتما بخون الان نمیتونم برم اتاقم حتما اسم چند تا کتاب خوب رو کامل میزارم یه وقت دیگه
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
اگه میشه بیا تو این تاپیک بزلر یا به ادرس اینستام دایرکت بکن ممنونم......
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
واثعا هم هیچی نمیتونه آرومت کنه جز زمان بگذره اونم فراموش که نمیشه شاید کم شه من خاله جوون بسیار عزیز از دست دادم تو تصادف سال ۸۳ همین الانم دارم مینویسم واست اشک از چشام ریخت تو تبلت
میشه یکم در مورد روح بگی؟؟؟اونایی که رفتن و نیستن روحشون میاد تو این دنیا؟؟؟؟
همه چی هم نمیشه گفت صد در صد هست نظراتشون مختلف هست این چیزایی هم که فهمیدن از تجربه آدمایی هست که مدتی این مرگ رو تجربه کردن و دوباره برگشتن از مرگ
خیلی دوست دارم بدونم حقیقت مرگ چیه.....روح چی میشه.....از کجا میشه فهمید روح میاد به ادم سر میزنه
و بستگی داره به اعتقادات خیلی واسه همین یه سری کلاسا رو بستن و پلمپ کردن میگفتن نباید صحبت شه در مورد این چیزا چون تو کلاسا دوره هایی بود واسه پرواز روح از بدن و بعضی ها استادانه انجام میدادن
اسم کلاساشون چیه؟؟؟؟شاید بشه پیدا کرد....اره من خوندم تو اینتدنت برون فکنی روح فکرشم انجام بدم اما زمان و تمرین زیادی میخواد
خانما من یه پیشنهاد دارم,یه تمرین با خودتون بکتید,هرشب فکر کنید که مردین اللن اون دنیایین,ببینید چه کارایی کردین پشیمونین و چه کارایی رو باید میکردین و کوتاهی کردین پشیمونین,ببینید اون دنیا قراره برای چی باز خواست بشین؟برای چی مجازات بشین؟فکر کنید راه برگشتی وجود نداره,همونطور که خدا در قران گفته افسوس میخورید و خواهش میکنید که برگردید به دنیا تا جبران کنید,ولی راه بازگشتی نیس,باید بمونی و جواب بدی,ولی فرض کنید خدا بهتون فرصت میده,قراره فردا صبح به دنیا برگردید,ببینید چقدر تو رفتارتون تاثیر داره
خدایا مرسی که بجای اینکه مچمو بگیری دستمو گرفتی