2777
2789
عنوان

چقدر به مرگ فکر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 72 پست
سپاسگزارم
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
من اوایل از قبر و میت وحشت داشتم میترسیدم.....اما الان دیگه نمیترسم....همیشه نیگفتم فعلا واسه ما مرگ زوده کو تا پیری؟؟؟؟یک ماه قبل این اتفاق میگفتم خدایا جقدر دنیا با عشق قشنگه چقدر آرامش خوبه......اینجوری شد.....فهمیدم این دنیا فقط باید واسه اون دنیا تلاش کرد
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۵ سال چند سال پیش یه کلاسایی برگزار میشد که بعدها بستنش نمیدونم چرا ولی خیلی خیلی خیلی عالی بود لباسای سفید میپوشیدیم کاملا احساس و تجربه خوبی بود جز خوبی و بهترین احساس ها هیچی نمیتونم بگم حال خوبی بود
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
اگه دوست دارین کتاب های زیادی هست در زمینه تجربه های بعد مرگ حتما بگیرین کلاس هم حتما اگه تحقیق کنین پیدا میشه بیشتر فکر کنم کلاس های زیر زمینی
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
سخت واسه یه لحظه هست....هر روز درد جدید....دلتنگی بیشتر.....گریه های بیشتر.....از سخت خیلی اونورتره.....همش آرزوم این بود خدایا منو اول ببر.......
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
کتابهای تجربه آدمایی که برگشتن از مرگ هم بخونین خیلی خوبه
ممنون میشم اسم کتاب هارو بگید.....من دوست دارم یه چیزایی رو بگید در مورد اون کلاسا
مامان آینده نمیدونم چی بگم نمیدونستم موضوع شما رو واقعا چی باید گفت اما در مورد همسرت مطمئن باش اون حتما جاش خوبه و راحت اینو از تجربه هزاران نفری که خوندم و پرسیدم میگم هر چند واقعا سخته واسه بازماندگان
من واسه مرگ خودم هیچ ترسی ندارم اصلا چون میدونم خیلی احساس عالی هست و آدم اصلا نمیخواد برگرده اما تمام ترس و وحشتم از دست دادن عزیزانم هست
سرگل حان من تموم شدم بخدا قسم.....نابود شدم😧😧😢😢😢😢 قلبم درد میکنه...هر روز یه درد جدید دارم...... وقتی خواب نفسم رو میبینم میگه من زنده ام میخنده.......لباساش سفیده...... همه میگن حاش خوبه اما من دلم واسش تنگه حالم بده
همش میگم خدایا من داغ به این بزرگی دیدم نزار داغ دیگه ای ببینم......😢😢😢😢😢بدترین روزای زندگیمه این روزها
تسلیت میگم هر چند از جمله تسلیت میگم هم متنفرم هیچ کمکی این جمله به آرامش آدم نمیکنه