2777
2789
عنوان

آی وی اف با ذخیره تخمدان پایین

192 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم من سال پیش جنینمو تو 4 ماهگی سقط کردم قلبش وایستاد😞 الان میخواستم باردار شم آزمایش دادم ذخیره تخمدانم خیلی پایینه  بیمارستان موسوی زنجان خانم دکتر حاتمی گفتن اید آی وی اف شی اما از منشیش پرسیدم گفت احتمال آی وی اف کمتر از 30 درصد😞 کسی جایی رو میشناسه که عمل آی وی اف موفق داشته باشند و درصد موفقیتش بالا باشه؟ دوست دارم برم تهران اما جایی رو نمیشناسم

ابن سینا منم رفتم گفتن سی درصد موفقیت.مام ک خیلی تعریف میکنن اما ظاهرا گرونه.ابن سینا باز هزینه ها بهتره

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما آی وی اف کردید؟جواب گرفتید؟

نن چون گفتن قبلش اندومتریوزتو عمل کن ک هزینه ش پنجاه ب بالاست منم نداشتم

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

آی وی اف کلا ۳۰ درصده احتمال موفیتش.

بعضی کارها رو هم میشه انجام داد درکنارش، مثل جنین بلاستوسیست، هچینگ، پی آر پی رحم و... که میگن احتمالش میشه ۵۰درصد.

تهران من تعریف ابن سینا رو شنیدم.

من خودم اصفهان انجام دادم، بار دوم مثبت شد

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نن چون گفتن قبلش اندومتریوزتو عمل کن ک هزینه ش پنجاه ب بالاست منم نداشتم

اندومتریوز رو میگن قبلش ای وی اف کن، بعد عمل.

من ماه پیش میکرو کردم و جنین ها رو فریز کردم، حالا نوبت عمل گرفتم، ولی برای ابان بهم نوبت داده دکتر. منم اندو دارم

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اندومتریوز رو میگن قبلش ای وی اف کن، بعد عمل. من ماه پیش میکرو کردم و جنین ها رو فریز کردم، حالا نو ...

کار دارم حالا ک اندو داری بعدا وقت کردم میام باهات میحرفم