2777
2789

خالمو برداشتم یه ماه پیش.از دیروز شروع کردم ترمیم کننده کنتراکتیوبکس میزنم .دکترم گفت از یک ماه بعد ترمیم کننده رو شروع کن.میخواستم ترمیم کننده اون بخرم.از خیلیا شنیدم تقلبی زیاد داره.واسه همین این مارکو خریدم.کسی استفاده کرده؟نتیجه میده؟

اره خیلی خوبه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من برای بخیه بینیم میزدم بی تاثیر نیست ولی به اندازه سیکالفیت هم خوب نیست. از داروخونه معتبر بگیر&nb ...

آخه الان فقط سیکالیفت پلاس هستش .میگن این زیاد جالب نیست.از اون سیکالیفت اصلیه دیگه پیدا نمیشه

آخه الان فقط سیکالیفت پلاس هستش .میگن این زیاد جالب نیست.از اون سیکالیفت اصلیه دیگه پیدا نمیشه

من از یه داروخونه پرسیدم گفت باید بیعانه بدین براتون بیاریم گفت سفارش میگیریم همینجوری موجود نداریم. باید باشه حتما. ولی کنتراکتیوبکس هم بد نیست خیلی ارزونتره 

شما واسه چه موردی ازش استفاده کردید؟

خواهرم کاشت ابرو داشت برای ضخم پشت سرش میزد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید
من از یه داروخونه پرسیدم گفت باید بیعانه بدین براتون بیاریم گفت سفارش میگیریم همینجوری موجود نداریم. ...

نه .اتفاقا تقریبا هم قیمتن.سیکالیفت پلاس ۴۰ میلی نزدیک ششصد تومن 

کنتراکتیوبکس ۲۰ میلی سیصدو سی تومن‌ 

تقریبا یکی هست قیمتشون

نه .اتفاقا تقریبا هم قیمتن.سیکالیفت پلاس ۴۰ میلی نزدیک ششصد تومن  کنتراکتیوبکس ۲۰ میلی سیصدو س ...

سیکالفیت پلاس رو نمیدونم ولی سیکالفیت خالی زیر یه تومن نیست. کنتراکتیوبکس هم جدید نگرفتم دوماه پیش ۲۴۰ بود حتما گرون شده الان 

سیکالفیت پلاس رو نمیدونم ولی سیکالفیت خالی زیر یه تومن نیست. کنتراکتیوبکس هم جدید نگرفتم دوماه پیش ۲ ...

سیکالیفت خالی که اصلا نیست .من همه جارو چه اینترنتی چه حضوری سر زدم .آخر یه دکتر داروخونه بهم گفت اصلا نیست دیگه.اگرم جایی دیدی بدون تقلبیه 

واسه همین بیخیالش شدم.سیکالیفت پلاس همه جا هست که خیلیا میگن راضی نبودن 

واسه همین من دیگه این مارکو خریدم