2777
2789
عنوان

دوست کثیف

536 بازدید | 18 پست

در دوران دانشگاه، یک دختری با من دوست شد، یکروز بعد از کلاس با هم رفتیم بیرون، گفت بریم کافی نت و من قبول کردم، میگفت صاحب کافی نت که یه پسر سن بالا هم بود باهاش دوست و آشناست، فردای اونروز دختره به من شماره اون پسره رو داد تا بهش زنگ بزنم، گفت ازت خوشش اومده و کارت داره، من توی همون دانشگاه بهش زنگ زدم وگفتم با من چکار داری؟ بعد که دید جوابشو خوب ندادم گفت هیچی! 

مدتی گذشت، اون دختر بدون هیچ علتی از من کناره گیری کرد و دیگه با من دوست نبود و با یکی دیگه از همکلاسمون دوست شد، من میدیدم که بعد از کلاس با هم جایی میرن و دختره به اون همکلاسمون میگه: آخه این چیه پوشیدی و.... 

الان که از اون دوران مدتی گذشته من به فکر رفتم و حدس میزنم که شاید اون دختر کارش اصلا همین بوده که دختر جور کنه برای اون پسره! 

اما باورم نمیشه! باورم نمیشه که یه دختر علنی توی دانشگاه بین همکلاساش ق و ا د ی کنه... 

چون اصلا هم بهش نمیومد! 

دلم برای سادگیه خودم توی اوندوران میسوزه که وقتی این دختر ازم دوری میکرد و یهو بدون علت قهر کرد ناراحت بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه منظورش اونه که اون گ اولش و عربیه چون عربا تو لغتشون ق ندارن

عربای ایران دان گ و چ و ...

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
2810