2777
2789
عنوان

چیپس و پفکم آماده ست فیلم معزفی کنیددددددد لطفااتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

28هفته بعد

Rec

طلوع مردگان

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
نمیدونم اسمش دقیق چیه ولی کره ای هس  یا ماهمه زنده ایم هس یا ماهمه مرده ایم  نمیدونم کدوم ...

یکم خلاصش میگی خیلی تعریفشو شنیدم

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
منم الان میخوام فیلم ببینم البته اسکوبی ۲🤣🤣🤣🤣

منم دارم باب اسفنجی میبینم🤗

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
چه برسر دوشنبه آمد؟

چجوریه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
چجوریه

معمایی جنایی ژانرشه ،

جمعیت توی دنیا زیاد شده همه موظفن به تک فرزندی بعد یه مرده هست ۷ تا دختر شبیه هم داره ،هر روز یکیشون میره بیرون که مامورا نفهمن ،بعد یه روز گم میشه یکیشون وبقیه دنبال اون میگردن....

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤
معمایی جنایی ژانرشه ، جمعیت توی دنیا زیاد شده همه موظفن به تک فرزندی بعد یه مرده هست ۷ تا دختر شبیه ...

یه تیکشودیدم ۳تابازیگراش شبیه هم بود گیج شدم گفتم چجوریه یعنی پس برم‌بببینم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن