2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا کیست داری گلم  بله درمان میشه نگران نباش  فقط زودتر برو یه دکتر زنان

همین الان نوبت گرفتم واسه پنجشنبه 

احتمال داره در آینده به خاطرش دچار مشکل بشم؟ 

ن خطرناک نیس ولی چرا ی سونو نرفتی تو این مدت.. نگران نباش درمان میشه اگه زود برسی بهش

شیراز نبودم، یه مدت مسافرت بودم توی شهر کوچیک

بعدم همیشه 37،38 روزه میشد ولی الان حساب کردم دیدم 47 روز شده از شروع پریود قبلی تا امروز

شیراز نبودم، یه مدت مسافرت بودم توی شهر کوچیک بعدم همیشه 37،38 روزه میشد ولی الان حساب کردم دیدم 47 ...

مشکلی نیس عزیزدلم خواهر منم هر دوسه ماه میشه ولی سونو هم رفت کیست نداشت عفونت داره

مشکلی نیس عزیزدلم خواهر منم هر دوسه ماه میشه ولی سونو هم رفت کیست نداشت عفونت داره

هزینه سونوگرافی تخمدان حدودا چقدره؟ تو یه شهری مثل شیراز؟ شما چقدر هزینه کردین

منم علایم پریود دارم ولی هنوز نشدممم مجردی عزیزم؟  ممکنه بخاطر هوای گرم باشه ؟ ...

آره مجردم

نمیدونم شاید

کلا هیچوقت منظم نبود، همیشه حدودا سی و خورده ای روز طول می‌کشید 

بیمارستان های خصوصی اطلاع ندارین قیمتش چطوره؟ ما بیمه تامین اجتماعی هستیم

نزدیک 100میشه هزینش دیگه بیشتر از اینا نیس نهایت 300داشته باشی داروهاتم میتونی بخری عزیزدلم

منم خسته شدم بااینکه ۳۲ سالمه ولی دیگه نمیشم از بس دکتر رفتم خسته شدم الان یاسه شدم

بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند چه عضوی بدرآورد روزگار دگر عضوهارانماندقرار
نزدیک 100میشه هزینش دیگه بیشتر از اینا نیس نهایت 300داشته باشی داروهاتم میتونی بخری عزیزدلم

مرسی آخه تو گوگل زدم نوشته بود 1750000نفهمیدم به ریال بود یا تومن😂❤️