2777
2789

من خود درمانی کردم یک هفته ای خوب شدم 

رفتم دکتر اصلا خوب نمی‌شدم 😂

عفونتم خیلی شدید بود بعد سقط وحشتناک شد 

اومدم نی نی سایت داروهایی که بقیه استفاده کرده بودن راضی بودن رو استفاده کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد سالها دچار شدم قبلا داروهای طب سنتی برا ناباروری خربده بودم ک استفاده نکرده بودم زاج و سرکه و عسل و واژینال تزریق کردم س شب خوب سدم فقط باید ادامه میدادم

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

یه دکتری با نگاه کردن خالی گفت عفونت داری و الکی پماد نوشت برام .. بعد از استفاده و گذشت دوره ش ، رفتم پیش دکتر دیگه با اون وسیله معاینه رو انجام داد گفت عفونت نداری ..

🙄 

تازه علائمی مثل خارش و بوی بد و اینا اصلا نداشتم .. همسرم خارش گرفته بود فکر کردیم شاید مشکل از منه و عفونت دارم بعدها فهمیدیم مشکل از گال بوده ، از گال خلاص شدیم همسرمم خوب شد .. 

واقعا با نگاه خالی از دور میشه تشخیص عفونت داد ؟ یا حوصله ویزیت بیمارو نداشت ؟ حرفاشم توهین امیز بود دیگه پیشش نرفتم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من بعد سالها دچار شدم قبلا داروهای طب سنتی برا ناباروری خربده بودم ک استفاده نکرده بودم زاج و سرکه و ...

ببخشید ترشح سفید که بوی بد و چیز دیگه نداره عفونته یا عفونت باید زرد و سبز اینا باشه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ببخشید ترشح سفید که بوی بد و چیز دیگه نداره عفونته یا عفونت باید زرد و سبز اینا باشه 

والا ننیتونم یقینی بگم اما سفید فکر کنم ترشح طبیعیه زرد باشه و رو ب رنگای دیگه بره عفونته

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
والا ننیتونم یقینی بگم اما سفید فکر کنم ترشح طبیعیه زرد باشه و رو ب رنگای دیگه بره عفونته

تشکر 🌸💚

پماد کلوتریمازول و قرص فلوکونازول بگیر استفاده کن داروهات تموم باش خوب میشی حدودا یک هفته ۱۰ روز فک ...

من قرص روکین هم مصرف میکنم مشکلی نداره با هم مصرف کنم؟

و اینک من فقط ترشح پنیری دارم دکتر هیچی نگف بهم فقط همین کرم رو داد اونم من گفتم بعد رابطه گاهی خارش دارم میسوزه میشورم خوب میشه ب اون داد نمیدونم عفونت دارم یا ن.استفاده کنم مشکلی نداره اگ عفونت هم نداشته باشم