2777
2789

هرچقدر هم ب خودم فشار بیارم بازم نمیتونم از مغزم استفاده کنم

اخساس میکنم تقصیر مامانم و خاله هامه چون از بس بهم گفتن خنگی ساده هستی….واسه همین منم ب اینا باور کردم و نمیتونم از مغزم استفاده کنم 

فکر میکنن ب نفعمه همش سرکوفتم میزنن ک ت از مغزت استفاده نمیکنی ساده ایی خنگی….

چکار کنم خوب شم🤕

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی حس خنگ بودن دارم. 

بخدا که همین شماها اگه بخوایید از صدتا باهوشم باهوشترین ولی ترجیح دادین حرف بقیه رو باور کنین .نکنیند عاقا مگه میشه ادم خطا نکنه اشتباه نکنه 

کسی هست نکنه؟همونایی که بهتون میگن خنگ ساده خودشون اشتباه نمیکنن؟چرا میکنن مگه فرشته ایم خطا نکنیم. بخدا دقیقا همونایی که بهتون میگن خنگ و ساده خودشون اینجوری ان چون میخوان بقیه هم مثه خودشون باشن و اینارو باور کنن اینجوری بهتون میگن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اصلا نمیتونم یه ایده جدید از خودم در بیارم اصلا مغزم کار نمیکنه

باید ببینی تو چی استعداد داری وقتی بخوای تو همه زمینه ای عالی باشی یبا ازپسش برنیایی فک میکنی استعداد نداری.صدتا کارو انجام میدی صد و یکمی میبینی توش استعداد داری .هیچکس تو هیچ زمینه ای بی نقص نیست عزیزمم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من هیچوقت متوجه وجود داشتن مغزم نشدم. 

یعنی چی ؟از اول اینجوری بودی یا بخاطر حرفایی که بهت زدن اینجوری شدی؟

بخدا که همین شماها اگه بخوایید از صدتا باهوشم باهوشترین ولی ترجیح دادین حرف بقیه رو باور کنین .نکنین ...

میدونم اگ خودم بخوام باهوش میشم ولی نمیدونم چجوری 

الان از خودم خسته 

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
میدونم اگ خودم بخوام باهوش میشم ولی نمیدونم چجوری  الان از خودم خسته

عزیزم ببین از چی خوشت میاد واقعا دلی که میدونی توش خیلی استعداد داری .وقتی کاری که استعدادشو و تجربه لازمه رو نداری انجام بدی ادم شکست میخوره بعد فکر میکنه ازپس هیچی برنمیاد .حتما ببین استعدادت چیه

از اول همینطوری بودم، حرفم بهم زدن بدتر شد. 

نمیتونی بری دکتر ؟ به حرفای بقیه گوش نده اونا اگر خوب بودن تو زندگی خودشون یچی میشدن نه لب دهن واسه کارای بقیه