2777
2789
عنوان

کی آخه شوهرش بس خود و بی جهت اینجوریه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 44 پست
خب توهم غر بزن بگو خودت چی عجب اگر پشتوانه داری برو قهر و بزار بابات بفهمه و یه گوش مالی بده بهش

خونوادم هم بگم فایده نداره اوضاع بدتر میشه فقط حرمتا می‌ره و میفهمن عوضیه 

هنوز کاری نکردم همش میگه مامانمو اینجوری کردی فلان کردی و...🤕خدا خودش و مامانش رو لعنت کنه مقصر همو ...

من همسرم خیلی رفتارش با خانوادم خوبه ولی ۴ سال که با خانواده همسرم بودم میدیدم مادرشوهرم خیلی پرش میکرد فلان رفتارو کن اینجوری کن ولی خب شوهرمم گوش نمیداد یمدت مثل خودش باش بگو ارزش خانوادت ب همون اندازس که تو برای خانوادم ارزش قائلی

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونوادم هم بگم فایده نداره اوضاع بدتر میشه فقط حرمتا می‌ره و میفهمم عوضیه 

فایده داره بخدا یبار امتحان کن نمیتونی اینجوری که زندگی کنی

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
من نامزدم خیلی اذیتم میکرد بعد گفتم جدا شیم و به داییش گفتم داییش انقدر باهاش بحث کرد انقدر دعوا کرد ...

همه خونواده شوهرم پشت بچه هاشونن بااینکه عروسا خوبن بچه ها مشکل دار

همه خونواده شوهرم پشت بچه هاشونن بااینکه عروسا خوبن بچه ها مشکل دار

اره میدونم چی میگی اما خب به پدرت بگو با پدر شوهرت صحبت کنن بگو این درست نیست و دخترم بارداره چرا باید انقدر حرص بخوره اگر یکبار دیگه دخترم رو اذیت کرد خودش میدونه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
هربار گفتم بعد چهار سال هنوز نمی‌فهمه . دیشب دعا کردم خونوادم بمیرن لااقل بگم من مقصر نبودم نه اینک ...

چطور میتونی همچین چیزی رو حتی بهش فک کنی چ برسه بنویسی خدا سالم نگهشون داره محتاج همچین دامادی نشن 

چطور میتونی همچین چیزی رو حتی بهش فک کنی چ برسه بنویسی خدا سالم نگهشون داره محتاج همچین دامادی نشن&n ...

دلم خونه نمیتونی بفهمی نمیتونم باهاشون رابطه داشته باشم چقدر عذاب میکشم😭

اره اینم هست اما وجدان ندارن؟

اصلا نمی‌فهمه .

خونواده خودش سی نفر هستن هر کدوم بیان دو سه روز وایسن هی زنگ میزنه آقا ... فلانی نیومد و زود رفت و....

انقدر خودشون رو بزرگ میکنن.

خونواده من کلا پنج نفرن خودشون کمک میکنن میشورت میپزن برعکس اونا

دلم خونه نمیتونی بفهمی نمیتونم باهاشون رابطه داشته باشم چقدر عذاب میکشم😭

عزیزم اروم باش برا بچت خوب نیست 

همین که میدونی هستن و داریشون هرجای دنیا پشتت انگار کوهه دلت قرصه که همه دنیا ام جمع بشن دشمن بشن تو یه جای امن داری 

امیدوارم شوهرت دست از این رفتار مسخرش برداره 

عزیزم اروم باش برا بچت خوب نیست  همین که میدونی هستن و داریشون هرجای دنیا پشتت انگار کوهه دلت ...

الان میخوان بیان چیکار کنم ؟؟؟😭 آبروم می‌ره با این رفتارش.

خونه خودشون باشه از اول سفره جمع می‌کنه کارا رو می‌کنه بی نهایت شوخ طبعی ولی برای ما اصلا فقط تو ژست.

البته اخلاقش اوایل برای من هم تا دو سال مزخرف بود خیلی تلاش کردم😭خودش هم نمیفهمید