2777
2789
عنوان

مدل گوشیتون چیه و هر چند وقت یکبار گوشی عوض میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 51 پست
شوهرت دقیقا مثل پسر منه ولی پسر من دیوونه تره ماکسیمم ۳-۴ ماه یه گوشی دستشه بعد میده بمن یا باباش
الان من نکسوس ۶پی دارم که براش عیدی خریدیم اون داده به من رفته HTC 10 گرفته
مانی،بردیا،داوین»»»»»همه ی زندگیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوران مجردی گوشی باز بودم و همیشه اخرین مدل گوشی رو میخریدم.اما بعد ازدواج کلا رویه م تغییر کرد.وقتی برم بازار بخوام گوشی بخرم اخرین مدل روز رو میخزم ولی انقدر ازش کار میکشم که دیگه هیچ جوره درست نشه اونوقت میرم سراغ گوشی جدید.
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
من آیفون ٦ پلاس دارم هر سال واسه تولدم میخرم همسرم میدونه عاشق گوشی هستم از آیفون ٣ تا الان همه مدلاشو خریدم اَه حال میده دوست دارم
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
درستشم همینه‌ شینا.گوشی و لپ تاپ چیزایین که امروز بخری‌ فردا چند مدل جدید ترش میاد،یکماه بعد مال تو قدیمی میشه،اکه آدم بخواد آپدیت باشه هرچی درمیاره‌ باید خرج‌ موبایل کنه.دوسالی یکبار عوض‌کنه کافیه.ولی خب مثلا من دیدم همه سامسونگ و آندروید دارن رفتم نوکیا خریدم،آندروید نیس ویندوز فونه،چون کم تو دسته خز و دمده هم نمیشه یه دو سه سالی کار میکشم ازش
دانش حقیقی این است: همه بدانیم که نادانیم.سقراط http://iranam.blog.ir
2810