دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
سامسونگ مدلش رو نمیتونم بگم چون فک کنم فقط منم ک دارمش و از روش شناسایی میشم 4ساله دارمش تقریبا داغونه منتظرم پول دستم بیاد ک برم یکی بگیرم شایدم نگیرم اخه گوشیه دکمه ای سالم دارم شایدم بگیرم
خدایا تورا به آبروی فاطمه زهرا(س) همه ی مارو عاقبت بخیر بفرما
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1419405
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
تا وقتی داغوووونه داغون بشه ازش استفاده میکنم تازه بعدشم پیش چندتا تعمیرکار گوشی میبرم میگم اقااااا یعنی اصصصصلا درست نمیشه؟؟ مطمععععععنید؟ بعدش دیگه با ناراحتی میرم یه گوشی میخرم