2777
2789
مدل گوشیتون چیه و هر چند وقت یکبار گوشی عوض میکنین؟ خودتون یا شوهرتون معتاد به عوض کردن گوشی هستین؟
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
خودم الان نوت ٥ دستمه . متاسفانه شوهرم معتاد به گوشی خریدنه هر ٧-٨ ماه یکبار گوشی عوض میکنه و گوشی قبلیش رو به من میده
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

J7.... هر وقت لازم باشه یکی دیگه می خرم
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
کن honor سه چهار سال یه بار شااااید عوض کنم آخه گوشی گوشیه دیگه چه فرقی میکنه
خدایا امید اول و آخرم تویی توکه میدونی من چقدر نی نی دوست دارم پس امسال نینیمو بده قول میدم مامان خوبی باشم 😃😃😉
سامسونگ مدلش رو نمیتونم بگم چون فک کنم فقط منم ک دارمش و از روش شناسایی میشم 4ساله دارمش تقریبا داغونه منتظرم پول دستم بیاد ک برم یکی بگیرم شایدم نگیرم اخه گوشیه دکمه ای سالم دارم شایدم بگیرم
خدایا تورا به آبروی فاطمه زهرا(س) همه ی مارو عاقبت بخیر بفرما http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1419405
نوت3،هروقت خراب بشه عوض میکنم.کلا 10 ساله گوشی دارم 4 بارعوض کردم😂
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
سامسونگ دومین گوشی اسمارتی هست که دارم. اولیش رو سال 90 خریدم. اولین سری اسمارت بود
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
تا وقتی داغوووونه داغون بشه ازش استفاده میکنم تازه بعدشم پیش چندتا تعمیرکار گوشی میبرم میگم اقااااا یعنی اصصصصلا درست نمیشه؟؟ مطمععععععنید؟ بعدش دیگه با ناراحتی میرم یه گوشی میخرم
2810