فقط نوشته نکاح حلال، خاک عالم بر سر شهوانی اینا ک دخترای کم سن و سال رو مثلا حلال استفاده میکنن عذاب وجدانم نگیرن
پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کجا مطمعنی اینا واقعین؟ هرچند دختری بود ک با پنجاه تومان زیرت میخوابید. اکسم منو جلو اون فروخت
پسرا همینن
یه روزی متوجه میشه ک بد اشتباه کرده
که البته دیگه دیر اَست
میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋
بعضی ها ذاتن کثیف هستن والا فقر و دست تنگ زیادن که با ابرو زندکی میکنن یه سری ادم ها تنبل هستن تن به کار نمیدن و هیجی براشون مهم نیست من با یکیشون چند بار حرف زدم هیچ جوره دلش نمیخواست کار کنه حتی پز هم میداد که مردهای که میان پیشم چه کارهای برام میکنن چقدر خوراکی برام میارن یخچالم پر از اقلام خوراکیه
پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم