2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعداد اسپرم همسرت خیلی خوبه تحرکشم اوکیه خوبه و شکلشم تعداد نرمالش اوکیه درکل خوبه

فقط اسپرم ولوم همسرت یکم کمه که نمیدونم چیه اما ۳تا فاکتور مهم اصلی ازمایش همسرت خیلی خوبه

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم
فقط اسپرم ولوم همسرت یکم کمه که نمیدونم چیه اما ۳تا فاکتور مهم اصلی ازمایش همسرت خیلی خوبه

عزیزم خیلی بهش فشار روحی اومد تا آزمایشش رو انجام داد میگفت احساس گناه میکنم یعنی جوری که میخواست گریه کنه و خیلی خجالت میکشید 

ببخشید اینو میگم ولی چون باهاش بودم مقدار مایع منی که ریخت داخل ظرف آزمایش از مال همیشه که نزدیکی داشتیم کمتر بود فکر کنم بخاطر این باشه خیلی دلم براش سوخت😢

😔😔😔
عزیزم خیلی بهش فشار روحی اومد تا آزمایشش رو انجام داد میگفت احساس گناه میکنم یعنی جوری که میخواست گر ...

اخی چرا عزیزم اونجا خیلی برای همه عادیه این آزمایش

ما خودمونم مشکل داشتیم چندبار همسرم ازمایش داد

انشالله مشکلتون برطرف میشه خدابزرگه نی نی میاد همه اینروزا فراموش میشن

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم
عزیزم خیلی بهش فشار روحی اومد تا آزمایشش رو انجام داد میگفت احساس گناه میکنم یعنی جوری که میخواست گر ...

حجم اسپرم رو گفته که کمه

آره شاید به خاطر اون حسی بوده که داشته..درکل خوبه

سلام گلم من تنبلی تخمدان شدید داشتم ولی با کمک یه مامایی که توی همین نی نی سایت معرفیش کردن باردار شدم

خیلی خوش اخلاق و با تجربه و کاربلد هست.

دوماه داروی تنبلی داد بهم و بعدش باردار شدم با یه نسخه.

یه گروه هم توی روبیکا داره که اونجا هم خیلیارو مثل من بودن که درمان کرده و باردار شدن 

اگه خواستی یه صحبتی باهاش بکن و اسپرموگرام رو هم نشونش بده والا من هیچ جا ندیدم یه نفر اونم به طریقه مجازی یا آنلاین اینقدر پیگیر باشه و وجدانش بیدار باشه که اول به فکر نتیجه گرفتن مریض باش بعد جیب خودش.

این آیدی پیجش   fariba.rahimi.midwife@

اینم لینک روبیکاش Midwiferahimi@

اینم گروهش توی روبیکا https://rubika.ir/joing/DBJHIEHA0NLUNSEIDFUHIAEGYPITYOYK

اخی چرا عزیزم اونجا خیلی برای همه عادیه این آزمایش ما خودمونم مشکل داشتیم چندبار همسرم ازمایش داد ...

سلام منم بفرستم واسم تفسیر میکنید

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته