2777
2789
من فک می کنم اندازه پول یک کیک و شیر کافی باشه تقریبا دو هزار تومن خوبه یا نه؟ از کی میشه هفتگیش کرد؟
Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پول تو جیبی نمیدم خودم تو خونه براش هم کیک میزارم هم اب میوه شاید کلاس دوم بهش پول تو جیبی بدم
( پروردگاراااا ) این نعمت را بر من ارزانی دار که : بیشتر در پی تسلا دادن باشم تا تسلا یافتن و بیشتر در پی فهمیدن باشم تا فهمیده شدن ...
من پول تو جیبی نمیدم خودم تو خونه براش هم کیک میزارم هم اب میوه شاید کلاس دوم بهش پول تو جیبی بدم
( پروردگاراااا ) این نعمت را بر من ارزانی دار که : بیشتر در پی تسلا دادن باشم تا تسلا یافتن و بیشتر در پی فهمیدن باشم تا فهمیده شدن ...
برای مدرسه هیچی، مگر اینکه جشنواره غذا داشته باشن که از قبل اعلام کنن که پول بهشون بدیم که بیست، بیست و پنج میدم،،، هر روز براش خوراکی میزارم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مامی مهدیس، کله سحر تاپیک زدی، همه خوابن خواهر منم بیدار شدم دخترمو راهی مدرسه کردم گفتم یه سرم اینجا بزنم ببینم چه خبره
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
کاش خودت لقمه بزاری برا بچت فکر میکنی کیک و آبمیوه مثلا خیلی خاصیت داره؟اصلااااااا هیچی مثل لقمه نون و پنیر گردو یا هرچیز دیگه نمیشه..از حالا بچتو عادت بده
هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!