2777
2789
عنوان

خواهرم مریضی ویتیلیگو پیسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4764 بازدید | 91 پست
عزیزم دخترم داره از۸سالگی الان ۲۸ سالشه بیچاره دخترم خیلی سختی میکشه

خیلی سخته میدونم هرکاری میکنیم بهش میگیم ولش کن بابا کی ب این چیزا دقت میکنه خیلیم خوبه ولی همش قصه میخوره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهمون گفتن انجام ندیم این کارو چون پوستش نازک میشه و تو افتاب کباب میشه اذیت میشه 

تعریف قهوه گانودرما هم زیاد شنیدم 

حتما راجبش تحقیق کنید شاید با طب سنتی درمان بشع

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

ببرینش طب سنتی 

منم سر یه قضیه ای که پارسال خیلی ترسیدم تو صورتم چندتا کوچولو اندازه عدس زده 

شبها روغن سیاهدونه اصل بکشه رو صورتش و سبک غذاییشو از سردی به معتدل رو به گرم تغییر بدید

استرس و هیجان و ترس بهش وارد نکنید 

❌لایک❌

یکی از اطرافیان من هم داره تو سن کم متوجه شد حالش بد بود افسردگی گرفت هر جا بگی بردن هر کار بگی کردن نشد که درمان بشه الان ول کرده کلا باهاش کنار اومده ورزش میکنه درس میخونه تو همشون هم موفقه 

بهترین راه مشاوره است که ببرین که  کنار بیاد با بیماری 

یعنی چی سفید کردم؟ میشه کامل توضیح بدین؟

بیماریم شدت گرفت و زیاد شد توی دست وپام .دکتر رفتم پماد منوبنزون داد گفت روی پوست سالم بزن تا جایی که رنگ لکه های سفید بشن.منم زدم و سفید شدم. لک های من خیلی سفید نبودن و تو ذوق نمیزدن الان پوستم طبیعیه سفیدیش

برادرم تو بچگی گرفت.خودمم بچه بودم .مادربزرگم یه دعا خوند .رشدش متوقف شد.انقدر الان حرص میخورم که چرا از دانش بزرگامون استفاده نکردم و یاد نگرفتم.

ولی در کل میدونم اگه با سوزن رو لکه ها بزنی و خون بیاد .یعنی قابل درمانه .دکتر داود خیلی متبحر هست در پزشکان سنتی.سرچ کنی اسمشو میاد تو نت.پیج هم داره.

خدایا شکرت...
ببخشید میپرسم ارثیه؟ یهو شب خوابیدی صب پاشدی دیگه رو پوستت لکه؟ چندسالته؟

خواهش میکنم والا دکتر بهم گفت ارثی نیست،من از ۱۲،۱۳ سالگی این بیماریو گرفتم تا الان که ۳۶ سالمه وخداروشکر خوب شدم ،بله صبح پاشدم دیدم روی مچ پام یه لک سفیده و بعداز اون کم کم جاهای دیگه در اومد. بصورت قرینه هم بود ولی شکر خدا توی صورتم نبود