2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام آرایش نکنم دیگه😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 33 پست
لطف میکنی در حق خودت  البته بی ادبی نشه حق انتخاب داره هرکی  اما رسیدگی ب پوستت بهتره تا ...

نه بابا شما عشقی مصیییی🥺😍

درست میگی

مارا با بی وفایان  صنمی نیست.اگه قیامت قصه باشه من تو رو کجا ببین امشو و یادت دواره  دلم تنگه بی قراره ،امروز دواره جور هرشو،یادت حبس ای اتاقه،در و دیوارِ دلم،کوچه و کوچه ی خیالم،گشتی قصیله خوده،ایییی ظالممم🙂🖤ظاهری آرام دارد باطن طوفانیم،کاربری از ۱۶ ام دست دو نفره مسی و زهرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا شما عشقی مصیییی🥺😍 درست میگی

قربونت برم عزیزم 😍🤌🏻

تصمیم خوبی گرفتی 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من آرایش نمیکنم پوستم هم خوبه خدا رو شکر  کرم پودر پوست و داغون میکنه حتی مارک و خوب هم باشه

منم خیلی ساله آرایشم فقط یه مدادویه رژ ملایمه ولی ضدافتاب همیشه میزنم وبه پوستم همیسه رسیدم.مهمونی برم آرایش ملایم دارم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
والا نمیدونم  یکم جوش دارم ولی خب میخوام بهتر بشه   مثلا این عکسم فقط خط چشم و رژ ل ...

نیاز به هیچی نداری خوشگل خانوم منم فقط بالم لب و ضدآفتاب مگر مهمونی مهم یا عروسی باشه

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

من بخواهم نمیتونم چون اولا آرایش زشتم میکنه

دوما پوست حساسی دارم متاسفانه ب آرایشی ها حساسیت میده

سوما پول ندارم ک بدم آرایشی های درجه یک بخرم

پس گزینه اولم همون آرایش نداستن  

منم خیلی ساله آرایشم فقط یه مدادویه رژ ملایمه ولی ضدافتاب همیشه میزنم وبه پوستم همیسه رسیدم.مهمونی ب ...

منم ضد آفتاب و آبرسان و روتین پوستی 

ولی آرایش و کرم پودر و پنکک و ... هیچ وقت یادم نمیاد زده باشم

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

من دماغم و عمل کنم دیگه ارایش نمیکنم

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

بعد بچه ها ضد افتاب رنگی میزنین یا بی رنگ؟

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
بعد بچه ها ضد افتاب رنگی میزنین یا بی رنگ؟

بی رنگ 

همیشه بی رنگ عالیه

مارا با بی وفایان  صنمی نیست.اگه قیامت قصه باشه من تو رو کجا ببین امشو و یادت دواره  دلم تنگه بی قراره ،امروز دواره جور هرشو،یادت حبس ای اتاقه،در و دیوارِ دلم،کوچه و کوچه ی خیالم،گشتی قصیله خوده،ایییی ظالممم🙂🖤ظاهری آرام دارد باطن طوفانیم،کاربری از ۱۶ ام دست دو نفره مسی و زهرا
بی رنگ  همیشه بی رنگ عالیه

خیلی خوبه واقعا که خیلی کار خوبی میکنید

نور خورشید پوست و داغون‌میکنه