2777
2789
عنوان

محال ترین آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 83 پست
ببخشید چی نذر کردید؟

از بچگی هروقت تاسوعا عاشورا میرفتیم هئیت بهمون ساندویچ نون پنیر سبزی میدادن آرزوم بود بزرگ شدم خودم همینکارو بکنم ک یه مشکلی واسم پیش اومد و نذر کردم ک حل شه ساندویچ درست کنم ببرم هئیت 

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
خودم که نرسیدم ولی اینا معجزه ست یهویی رخ میده 

تنت سالم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حاجت روا شی

دعا ۶۰ قاف رو بزن توی گوگل ۶ آیه قرآنه که توی هر ایه ۱۰ تا ق داره من از امروز شروع کردم بعد نماز صبح یا قبلش بخون 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
صلوات حضرت زهرا رو انجام بده . خودم هنوز نتیجه نگرفتم ولی زیاد گفتن جواب میده

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
به چه چیزایی دقت میکنی🤦‍♀️😐😂

آخه من خیلی منطق گرام و جزئی نگر 

تا چشمم خورد دیدم مغزم رگ به رگ شد هیچ کجاش به هم نمیخورد گفتم چون منطق نداره عنوان تاپیک پس بی فایده ست دعا کردن 😂

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

من ک ب آرزوهام نرسیدم دیگه هم حسی بهشون ندارم برسم ب درک نرسم ب جهنم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ها راستی نذر ۱۲۴هزار صلوات زیاد دیدم تو نی نی سایت من خودم بعد هرنماز یکی دوتا تسبیح صلوات میفرستم برا چند تا حاجت ک دارم ولی هنوز باید صبر کنم

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

ازدواج!!!شاید خنده دار باشه..... آخه شرایطم خاص بود .... آرزو نبود ولی برا اینکه ازین جهنم برم اولین برنامم خوابگاه بود که میدونستم اگه برم و مستقل بشم اولش کلی زجر میکشیدم دومیش ازدواج .... از طرفی چون یسری مشکل داشتم نمیشد راحت ازدواج کنم ....اما شد 🥲🥲🥲 اصلا باورم نمیشه.... درسته خیلی زجر کشیدم حتی بعد عقد ولی شکر .... برام دعا کنید تو خونه شوهرم زندگی آرومی داشته باشم و پیشرفت کنم....  با دل شکسته از خدا خواستم منو به گناه نکشه😭😭 

انشالله همه دخترای مجرد که در خانه پدر زجر میکشن زود ازدواج کنند با خانواده‌ی خوب

جوون بابا منطق گرا😉😂 تایپ mbti تو چیه؟

INTP شایدم INTJ

نمیدونم اهل مجادله هستم یا نه چون مدت هاست خاموش شدم و بحث نمیکنم احتمالا همون P باشه 

شما چی؟ 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20