2777
2789
عنوان

مسافرت در هفته های اول بارداری

765 بازدید | 7 پست

سلام خانوما کیا هفته های اول بارداری مسافرت رفتن من الان پنج شش هفته ام ولی بخوام برم میشم هشت هفته ...با بردار شوهرم اینا قرار گذاشتیم بریم انشالله آخر ماه میخواییم کسی بود تجربه داشته باشه ؟؟

من که شنیدم خوب نیست مسافرت تو ماه های اول بارداری ،من الان باردارم یکم می‌شینم سریع کمر درد میگیرم ...

نه من که خداروشکر هیچ مشکلی ندارم 

کمر درد اینا اصلا ندارم ...چون قول دادیم شوهرم میگه بریم 🤣😑خودمم خیلی دوست دارم برم 

حالا میرم با دکتر هم مشورت میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من که خداروشکر هیچ مشکلی ندارم  کمر درد اینا اصلا ندارم ...چون قول دادیم شوهرم میگه بریم 🤣 ...

اره بهترین کار همینه با دکترت مشورت کن

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️

خب هفته های اول خوب نیس

بذا وارد سه ماهه دوم شی بعد

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

اگر مشکلی نداری و اذیت نمیشی برو.. من 3ماهه بودم با اتوبوس رفتم یه استان دیگه یکم اذیت شدم ولی نه زیاد ماهای اخر آدم خسته میشه شما که باماشین شخصی هستید اذیت شدی پیاده شو استراحت نکن.. نه مشکلی نداره اصلا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من از روز اول تحت نظر دکتر پریسا پیروزان بودم  و 3 ماه اولی بارداری که میگن خیلی اذیت میشی و خطر داره با کمک راهنمایی های ایشون به راحتی رد کرد، حتی ماه اولم رفتم مسافرت ولی کارایی که گفته بودن رو انجام دادم و خداروشکر مشکلی پیش نیومد. به نظرم اگه تهران هستید شما هم پیش ایشون برید خیلی خوب راهنماییتون می کنن