2777
2789
عنوان

میخوام باشگاه بچم و عوض کنم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 26 پست
فکر کردم سفیدِ معمولا با کمربند سفید اوایل فک میکنن کار نمیشه رضایت نامه بگیر و برو  پسرت مت ...

حرکاتش خیلی خوبه حتی با استادش صحبت کردم گفتم من اصراری ب این ورزش ندارم بچم خودش میخواد ک میارمش شما استادي ببین اگر استعداد نداره من برم جای دگ دنبال استعدادش باشم گف ن پاش عالیه فلان ولی تو مبارزه‌ همش استرس داره الان استاد یچی بهم میگ بعد تو ۵ ماه کمربند سبزش و داد عادیه انقدر زود بده کمربندو؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استعلام میگیرن میگن بچم با اسم فلان مربی تو سایت تکواندو هست

برو به مربیش بگو بچم نمیخواد بیاد کلاس 

بعد ازش بپرس اگه یوقت رفتیم یه شهر دیگه برای زندگی رضایت نامه رو چیکار کنیم اونم میگه مگه میخواید برید شما هم بگو مشخص نیست ولی اگع رفتیم بچم خواست دوباره بره چی 

بگو‌میشه بهم همین الان یه رضایتنامه بدی 

اونم میده 

شماهم بدون دروغ گفتن رضایتنامتو گرفتی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
حرکاتش خیلی خوبه حتی با استادش صحبت کردم گفتم من اصراری ب این ورزش ندارم بچم خودش میخواد ک میارمش شم ...

کمربند ب مبارزه کار نداره به پومسه همون اجرای فرم و

حرکات پاش کار داره

و اینکه هر کمربند یه دوره چن ماهه داره

اگ اون دوره نگذره مربی نمیتونه ارتقا بده 

برا پسرتون حکم هم اومده؟؟

برا مبارزه ترس داره باید تمرین کنه من خدای مبارزه بودم ولی باز تو اجرای فرم ضعیف بودم و تو همین مبارزه ها پامم آسیب دید🥲

من الان ۱۸ ماهه نمیرم باردار شدم و بچم بدنیا اومد

برو به مربیش بگو بچم نمیخواد بیاد کلاس  بعد ازش بپرس اگه یوقت رفتیم یه شهر دیگه برای زندگی رضا ...

باید همینکار و کنم اگ بدونی چند وقته مخم درگیره دلم نمیخواد کسی و ناراحت کنم مرسی عزیزم

کمربند ب مبارزه کار نداره به پومسه همون اجرای فرم و حرکات پاش کار داره و اینکه هر کمربند یه دوره چ ...

بسلامتی عزیززم خدا حفظش کنه 

میدونی نکته جالبش کجاست؟من تواین ی ماه کلی باشگاه رفتم پرس و جو کردم همه گفتن ک پومسه و مبارزه باهم 

ولی این استاد کلاس پومسه و مبارزه‌ شهریه های جدا داشت و دخترم حتی فرم یکم بلد نیست الکی الکی کمربند داد

به خاطر بچت روی خجالت و رودربایستی که اکثر ما ایرانیان داریم رو خط بزن

حالا که دارید وقت و هزینه می‌گذارید 

موفق باشه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
بسلامتی عزیززم خدا حفظش کنه  میدونی نکته جالبش کجاست؟من تواین ی ماه کلی باشگاه رفتم پرس و جو ک ...

پومسه و مبارزه باهمه 

ینی چی ک شهریه جدا میگیره اصلا اینجوری نیس

من فرم زدنم افتضاحه همش یادم میره 

واس دان یک ک باید میگرفتم

استادم کمربند قرمزمو باز کرد و سفید بست مجبورم کرد ک باید فرما رو یاد بگیرم

چون من تکیه ب مبارزه کرده بودم

و اینکه وقتی فرم یاد نداره نباید حکم می‌داده برت ارتقا