2777
2789
عنوان

لطفا لطفا لطفا بیاین کمکم کنید😓😥حس توده تو گلو🙏🙏😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7705 بازدید | 45 پست
ن بابا بد ب دلت راه نده اگه بود حتمااا دکترا میفهمیدم یا طبعت زیادی سرده یا عفونت داری حتما ی چی بخو ...

انگار اون قسمت گلوم یه چیز گیر کرده غذایی ک خوردم از اون قسمت گلوم با خر ببخشید باد گلو برمیگرد هی تو دهنم 

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
دارو برا معدت چی داده

بیسموت ساب سیترات

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پس برا معدته اسید معده و ریفلاکس داری

رفلاکس همیشه دارم منطورم اون نیست ولی

هی دوس دارم باد گلو بزنم ک اون چیزی ک گیر ورده بره پهیین اخرش حوری میشه ک غذا برمیگرده تو دهنم..انگار غذا تو کلوم گیر کرده و از گلوم میاد ن از معده

ماهی میخوری؟ 

نه اصلا

ببین دقیقا این قسمت حس خفگی دارم

[QUOTE=308048863]اره اونم همینجاش بود حتما برو پیش طب سنتیای قدیمی اونا صددرصد میفهمن چته ی کار بلد باشه میفهمه[/QUOTE

فقط فکرم درگیر مریضیای بده ینی میشه تو عکس مشخص نشه توده؟؟؟؟؟

نه این یک ب هزارع نگران نباش

باید برم اندوسکوپی اینجوری نمیشه😭😭😭

باید برم اندوسکوپی اینجوری نمیشه😭😭😭

سلام عزیزم خوبین چیشدین شما 

من دقیقا حالتهای شمارو دارم خییییلی اذیتم اصن اوضاع روحیم داغونه توروخدا بگید چیکار کردین 

میترسم برم اندوسکوپی