2777
2789

سلام عزیزم

میدونید که اسم نیکو انتخاب کردن یکی از وظایف پدر و مادر هست من یک پیشنهاد براتون دارم 

از اونجایی که هر اسم فرکانس مخصوص به خودش رو داره و میتونه رو سرنوشت فرزندتان موثر باشه اسمی رو انتخاب کنید که فرکانس ثروت و خوش قدم و عالی باشه و فرزندتان به خاطر انتخاب اشتباهه دچار چالش و مشکلات نشه من میوتم برای انتخاب اسم با فرکانس عالی بهتون کمک کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخام اسم پسرمو بزارم آرال، چطوره بنظرتون؟؟

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

هر اسمی در کنار نام خانوادگی و اسم پدر و مادر یک فرکانسی داره مثلا یک اسم اشرافی.یکی عرفانی .کم درآمد یا حادثه ساز فرکانس و ارتعاش اسم ها میتونن روی زندگی ما موثر باشن و خیلی خوبه که برای فرزندانمان اسمی انتخاب کنیم که بهترین فرکانس رو داشته باشه 

من علم اعداد و بررسی فرکانس اسمها رو بلدم خواستید میتونم تو انتخاب اسم کمکتون کنم 

اسم مادر و پدر رو بفرمایید برای هر کدوم یک اسم پیشنهاد میدم

هر اسمی در کنار نام خانوادگی و اسم پدر و مادر یک فرکانسی داره مثلا یک اسم اشرافی.یکی عرفانی .کم درآم ...

اسم منو همسرم: عاطفه و حامد، اسم انتخابیمون :آرال ، چطوره فرکانسشون؟؟

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️