2777
2789
عنوان

اگه الان خدا کنارت نشسته بود چی بهش میگفتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بغلش میکردم و سرمو میزاشتم رو پاش و ازش تشکر میکردم 

خداروشکر الحمدلله الحمدلله. 

خوشحال شدم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

خیلی چیزا همه مشکلات و راز و نیاز هامو بهش میگفتم اینکه حواسش ب خانوادم و عشقم باشه خودم مهم نیستم ولی هوای اونارو داشته باشه همه زندگیمن بعدم مشکلاتمون حل بشه ب اونکه میخوام برسم کلی چیزای دیگ خیلی دلم پره خیلی وقت پیش میگفتم برم کما ک با خدا حرف بزنم بعد که حرفام تموم شد دوباره برگردم هع💔

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
2803

سراغ دخترمو ازش میگرفتم 

میگفتم چقدر دلتنگشم 

میگفتم دیدی تو چه جهنمی بودم وقتی دخترمو گرفتی بردی پیش خودت،حال بدمو دیدی و کاری نکردی 

الانم دارم میسوزم😓😓

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

میگفتم خیلی نامردی اصن شبیه حرفات نبودی

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....

بغلش میکردم 🥲🥲🥲🥲

بعد میگفتم قربون عظمتت منو ببخش ک بنده ی خوبی نبودم 

منو ببر پیش خودت بدون عذاب کارام 🥲

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
2804

خیلی سوال ها...مثلا راجع به بچه هایی که با بیماری‌های خاص متولد میشن، اختلالات روانی که ،ژنتیکی هستند و برای یک عمر یک فرد و خانواده اش را درگیر می کنه، بیماریهای نا علاج، مرگ های زودهنگام و غیر منتظره و ...مجازات نشدن افراد ظالم و ...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

نمیدونم دلم پره بغلش میکردم و گریه میکردن که سبک بشم

میگفتم امکانش هست هر چند وقت یبار که دلم گرفته بیای پیشم حرف بزنیم

بعدشم امتحان دادم منتظر جوابشم خیلی برام مهمه ازش میخواستم قبول شم

خدایا شکرت🌹
چقده مهربونی

مطمئنم روح شما خیلی خوشگل ک منو مهربون میبینید گلی جان. 

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

میگفتم چرا منو تو نقطه ی ناامیدی آفریدی ولی میگی با امید زندگی کنین؟ چی تو من دیدی که اینقدر ازم انتظار داری؟ چرا تو دلم رویاهای بزرگ گذاشتی ولی تو عمل راه رسیدنی نیست؟ چرا انقدر ذاتم درست آفریدی که از خوب بودن در حد مرگ خستم ولی نمیتونم بد شم

🌃🏙
2805

هیچی نمیگفتم چون میدونم خودش همچیو میبینه ، فقط یه دل سیر برا همه چیزایی ک تو دلمه پیشش گریه میکردم میگفتم دستمو یوقت پیش اینا ول نکنی 

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی ، به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد ، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...بچه ها توی زندگی لحظات خوب و بد زیاد داریم ، که فک میکنین بدترین و سخت ترین لحظاتن ، باور کنید هیه کدوم نمیمونن ، میگذرن و میرن ، قدر داشته هاتون ، پدر و مادر ، برادر و خواهر ، دوست و فامیل رو بدونین ، با ادمایی ک باهاتون خوبن بی نهایت خوب باشید و مهربون ، همیناست که میمونه ، اگر کسی بد اخلاق و عصبی و یا باهاتون نمیجوشه ، لازم نیست باهاش بد رفتار کنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید ، چیزایی هست که شما در موردش نمیدونین ، خوبی هارو جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه ، توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشتون باید نشون داده بشه ، هیچ موقع توی این لحظات کسی رو خراب نکنین ، ازش بد نگید ، هر چیزی رو ب زبون نیارید و خط قرمزا و حساسیت ها و راز های طرف رو روی دایره نیارید ، بعد خودشتون پشیمون میشین...سعی کنید پول در بیارید و پس انداز کنید ، معمولا توی زندگی خیلی بکارتون میاد ، اما هیچ موقع بخاطرش انسانیتتون رو زیر پا نزارید ، و بابتش غصه نخورید ، اما تمام تلاشتون رو هم برای بدست اوردن و نگه داریش انجام بدید ، حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه ، بهترین راه برای حفظش خرید اول مسکن ، اگر نمیرسه طلا و بعد خودرو ، اگر نمیرسه دلار هست ، و راه افزایشش هم کار کردن و سرمایه گذاری ...به خودتون برسید و خوش پوش باشید ، ادم تمیز و با لباس های خوب و دندان های سفید و مرتب و بوی خوب و تمیزی و عطر با کفش های تمیز و لباس های خوش رنگ همراه با لبخند رو همه دوست دارن....کتاب بخونید رمان بخونید تاریخ بخونید و بیهوده وقتتون رو هدر ندید ، با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو یا زیاد بیرون و تفریح زیاد کردن موافق نیستم و کار درستی نیست چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامونتون ، از مسایل روز از تلفن های هوشمند از بازار ، اجناس ، از اونچیزی ک توی زندگی خودتون یا اطرافیانتون بهشون میپردازن بالا ببرین.... اگر تا اینجا خوندی توی تاپیکی ک گفتم خوشحال میشم شرکت کنی و از چیزایی ک شخصا و با تجربه بدست اوردی یا فهمت راجب مسایل جالب و کاربردی رو بهم بگی ، ممنونم
2801