2777
2789

ماه قبل یه بارداری پوچ  داشتم وسقط این ماه آزمایشی مثبت شده دوست دارم برم کربلا .هفته ی هفتم بارداریمه .شماها تجربه رفتن به سفر دارین؟میتونم برم به نظرتون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم مخصوصا سقط داشتی سه ماه اول رو باید خیلی استراحت کنی و بری دکتر بهت شیاف هم بده...الان فقط باید مواظب فسقلیت باشی خدا اینجوری بیشتر ازت راضیه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
هفته ی چندی؟دکترت گفت نرو؟

۱۷ .چون اونجا هوا گرمه و ازدحام هست و اینکه وقتی زیاد راه میرم اذیت میشم گفتم ان شاالله سال بعد برم اگه لیاقت داشته باشم.یهو به سرم میزنه برم اما دوباره منصرف میشم 

اها شما کمی شکم جلواومده وکمردردمیشی .من هنوز تغییرشکل ندارم خواهر

اگه بچه ی اولت هست و سابقه سقط داری بذار بعد از زایمان.اما اگه مشکلی نداری برو ولی بین راه خیلی استراحت کن و زیاد راه نرو

اها شما کمی شکم جلواومده وکمردردمیشی .من هنوز تغییرشکل ندارم خواهر

سلام عزیزم خوبی شما رفتی کربلا ؟من انشاءالله هفته بعدی عازمم یکم نگرانم 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.       1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺