2777
2789
چ روشهاییی کلی خرید گذاشتین رو دستم😄😄😅😅😅😅

این دیگه تضمینیه خودم امتحان کردم‌ تو فضای باز استفاده کن‌ از دستکش حتما. به پوستت نخوره که بدجور میخاره و قرمز میشه و میسوزه.  بزار بمونه بعد با آب داغ و سیم ظرفشویی بیفت به جونش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دیگه تضمینیه خودم امتحان کردم‌ تو فضای باز استفاده کن‌ از دستکش حتما. به پوستت نخوره که بدجور می ...

حتما گلم مرسی راهنمایی کردین من یکم وسواس دارم همه جام همیشه تمییز ولی چدن های گازمم هرچی میسابیدم باز تنییز نبودن

با لوله باز کن تو فضای باز بزارین شب تا صبح باشه بعد با دستکش بشورین 

لوله باز کن تو کسری از ثانیه مث روز اول میکنه

اما خطر ناکه من میترسم حتا از تنفس گازش

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
حتما گلم مرسی راهنمایی کردین من یکم وسواس دارم همه جام همیشه تمییز ولی چدن های گازمم هرچی میسابیدم ب ...

درکت میکنم. منم رو این چدن ها خیلی حساسم. برای همین هزار راه رفته و نرفته رو رفتم😁ببین اروم اروم بریز روشون صورتت هم اصلا پایین نگیر روتو کن اونور. یه وقت به صورتت و پوستت خدای نکرده نخوره بزار شب تا صبح بمونه 

لوله باز کن تو کسری از ثانیه مث روز اول میکنه اما خطر ناکه من میترسم حتا از تنفس گازش

از من خوب خوب پاک نشد نمیدونم چرا 

دوبار امتحان کردم اما دیدم بقیه جواب گرفتن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم