هر اسمی در کنار نام خانوادگی و اسم پدر و مادر یک فرکانسی داره مثلا یک اسم اشرافی.یکی عرفانی .کم درآمد یا حادثه ساز فرکانس و ارتعاش اسم ها میتونن روی زندگی ما موثر باشن و خیلی خوبه که برای فرزندانمان اسمی انتخاب کنیم که بهترین فرکانس رو داشته باشه
من علم اعداد و بررسی فرکانس اسمها رو بلدم خواستید میتونم تو انتخاب اسم کمکتون کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مثلا اسمتون در شناسنامه فاطمه است ولی شما رو زهره صدا میزنن ما زهره را محاسبه میکنیم پس اسمی که با اون صدا زده میشید مهمه چون فرکانس اون اسم هست که روی شما تاثیر میزاره
توجه کنید کا اسمی مهم هست که با اون صدا زده میشید مثلا اسمتون در شناسنامه فاطمه است ولی شما ر ...
بیام خصوصی اخه فیلمی رو نمیشه اینجا بگم عزیزم
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.