سلام مامانی عزیزم عکس از مچ دست دخترم گرفتم سن استخوانی جلوتر از سن تقویمی بود دختر گفت زیاد قد نمیکشه . ممنون میشم هر کسی تجربه ای داره بگه واسه اینکه سن استخوانی جلوتر نره چکار باید کرد ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شما کدوم دکتر رفتی اگه تهران با کرج هستین ممنون میشم اسم دکتر رو بگید ؟
به نظر من اگه وزنش خوبه دکتر تغذیه زیاد اثر نداره تا وقت داره فقط دکتر عدد ببر من سالها دخترمو تغذیه میبردم اثر نداشت ۱۱ سالگی ۱۲۹ بود ولی از ۱۱ تا ۱۴ سالگی زیر نظر دکتر عدد بود ۳۰ سانت قد کشید اگه بلوغش شروع شده وقت زیادی نداره همون سه سال وقت داره حتما دکتر عدد خوب ببر
سن استخوانیش عقب بود ولی ۱۱ سالگس ۱۲۹ خیلی کوتاه بود امپول رشد ...
خوب همون عقب بودن سن استخوانی خیلی بهتر از جلو بودن هست اتفاقا دکتر گفت اگه سن استخوانی عقب تر بود بهتر بود یعنی شانس قد کشیدن داره متاسفانه برای دختر من جلو یعنی یک سال و نیم شانس قد کشیدن رو از دست داده