2777
2789
عنوان

من و همسرم و نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 6107 بازدید | 210 پست
ممکن به شخصه خوشحال شدم اومدین و مشکلتونو گفتیم و این دلیل بر خاله زنکی نیس اما بهتون پیشنهاد میدم در چنین مواقعی پیش خانومتون برید و حرف بزنید و اگر خدایی نکرده کار بجایی کشید که نخواست حرفتونو گوش کنه پیش یک مشاور برید امیدوارم مشکلتون حل شه و د کنار کوچولوها خوشبخت باشین

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا کی گفته ما به شوهرامون توجه نمیکنیم؟قضاون ممنوع جناب بردیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اقای بردیا، من خودم به خاطر تنهایی میام اینجا، شوهرم و اصلا مگه میبینم که باهاش حرف بزنم، خانواده خودمم که دورن، دوستی هم ندارم، کمی فکر کنید شاید جایی کم و کسر گذاشتین، شاید اندازه اینجا واسه خانومتون جذاب نبودین و...
خوشمزه ترین خوراکی دنیا لپای پسر منه
مریم کجا زندگی میکنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چی هم باشه حق نداری تو دعوا همه وسایل ارتباطی رو ازش بگیری بری سرکار

تازه اونم تو شهر غریب
اگه اتفاقی برا خودش یا بچه ها میفتاد نیاز فوری به تلفن داشت چی؟

اصلا اتفاقی هم نمیفتاد
بیخود زورگویی کردی تلفن و لپ تاپ و گوشی رو گرفتی ازش

مگه زنت میتونه چنین کاری با تو کنه که تو به خودت اجازه این قلدر بازی رو میدی
همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.
اقای بردیا، من خودم به خاطر تنهایی میام اینجا، شوهرم و اصلا مگه میبینم که باهاش حرف بزنم، خانواده خو ...

سلام منم آقا هستم ولی یکم قبولش سخته که بخاطر بی توجهی همسراتون میاید اینجا

2810