2777
2789
عنوان

من و همسرم و نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 6107 بازدید | 210 پست
شوهر من که میدونه و قاچاقی نمیام
 کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم آقای بردیا بیا شوهرت رو جمع کن خواهر .خاله زنک بازیش گل کرده
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بیخود میکنى نذارى بیاد .اصلا به تو چه آخ اگه من جاى زنت بودم ....گیساتو دونه دونه میکندم
با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
اقا بردیا شما اگه فضای شاد و مورد نظر خانمتون رو فراهم می کردین تو خونه نمیگم نمیومد نی نی سایت ولی حداقل مث من حساب ش ه میومد نه بیاد اینجا رختخواب پهن کنه در نتیجه مشکل از خود خود شماست خودتو درس کن فضای خونه رو درست کن پشت زنتم اینطور نگو خود به خود کنترل میشه این افراط نی نی سایت اومدن نیاز به منع دسترسی نیست

من مــــوفق خواهــــم شد 👍نه فـورا ولــــی حتــــــــــما 💜💜💜حسبی الله !...توکلت علی الله !...و الله خیر الحافظین 💜💜💜

بی ادب شوهرای ما خیلیم خوشبختن مگه نه بچه ها؟ بدبخت ما زناییم ک افتادیم گیر شما مردا تا توی سرگرمی هامونم فضولی کنید
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
شوهرای ما خیلی هم حالشون خوبه از داشتن همچین گل هایی افتخارم میکنن
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!