2777
2789
عنوان

اونایی که اشپزخونه کوچیک دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 24 پست
من هیچ وسیله اضافه ای ندارم متنفررررم از وسیله خونه اضافه از اول هم یه دست کامل واسه مهمون خریدم دو ...

منم اصلا وسیله اضافه ندارم سرویس غذاخوری یه ۶ نفره دارم کلا ظرف خیلی کم دارم یه دستم قابلمه دارم ۱۰ تیکه وسایل برقی هم خوب جاگیرن چون سایزشون بزرگه تنها چیز اضافه یه سرویس ارکوپال ۱۲ نفره که کلی جا گرفته در کل این ۶ سال یه بار فقط استفاده کردم کاشکی از اولم نمیخریدم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارگانیزر کابینت بگیر از این دو طبقه هاش کلی ظرف میتونی بذاری  اگه ظرفی خیلی استفاده نداری مثل ...

اتفاقا رفتم ۴ تا خریدم زیرش که چیز زیادی جا نمیشه چون ارتفاعشون کمه. روشون کلی وسیله چیدم دیدم اصلا تحمل ندارن فک کنم من جنس خوبش و نگرفتم. دو تا قابلمه گذاشتم رو یکیش پایه هاش خم شد اصلا افتضاح

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اجاره س؟

اره

من تا حالا ۳ تا خونه جابه جا شدم همه اشون اشپزخونه هاشون کوچیک و یا کمد دیواری نداشتن یا کمدشون کوچیک بوده تو این موردا شانس ندارم بخدا اگه قرار باشه برا خودم خونه بسازم فقط ۶۰ متر کمد و کابینت میسازم براش🤣

من خونه خودمه و متاسفانه با اشپزخونش مشکل دارم دوس دارم اشپزخونه ۱۵متر باشه 

خوب اگه خونه خودته طرح اشپزخونه رو عوض کن اگه کابینت کار خوب پیدا کنی تو متراژ کم جوری برات کابینت میزنه که انگار اشپزخونه ات ۲۰ متره . الان یه ترفندایی هست خیلی کابینت جادار درست میکنن ندیدی تو اینستا.

منم اصلا وسیله اضافه ندارم سرویس غذاخوری یه ۶ نفره دارم کلا ظرف خیلی کم دارم یه دستم قابلمه دارم ۱۰ ...

بذار دیوار بفروش دوستم فروخت مال خودشو 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
بذار دیوار بفروش دوستم فروخت مال خودشو 

شوهرم نمیذاره😬😬 حالا اگه شوهرمم راضی بشه فک کنم مامانم بفهمه دیوانه ام میکنه انقد غر میزنه اخه اینا جزو جهیزیه ام بودن. 

اتفاقا رفتم ۴ تا خریدم زیرش که چیز زیادی جا نمیشه چون ارتفاعشون کمه. روشون کلی وسیله چیدم دیدم اصلا ...

عه

من خواهرم اشپزخونش کوچیکه از همین ارگانیزرا خریده ظرف سرامیک روش میذاره،  انقد که سنگینن ولی طوریش نشده