2777
2789

سلام واسه کارتو لیاتیم ثبت نام کردم میخواستم بدونم چجوریه یموقع کلاهبرداری نباشه اطلاعتم رو دادم بعدمیگن که بایدشماره شبا هم بدی شماره شبا بدم اشکال نداره؟ کسی بوده که تواین کارموفق شده باشه محصولاتشون چجوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشناسم کسایی ک هستن تو این شرکت  خیلی تلاش میخواد درآمد کم اگر شرایط انجام کار دیگه رو داری اینو اصلا قبول نکن 

چندتایی ک توشن همش بزور می‌خوان وسایلشون رو ب بقیه بفروشند 

ن کلاه بردلرینیس اگه سایت اصلی رفتی من سالهاس محصولاتشو استفاده میکنم نزدیک ۳,۴ ساله انصافا خیلییی ...

واسه اول کار چقدر باید خرید بزنم؟ بعد اینکه محصولاتش از لدورا بهتره ؟

میشناسم کسایی ک هستن تو این شرکت  خیلی تلاش میخواد درآمد کم اگر شرایط انجام کار دیگه رو داری ای ...

مگه اگه تواین کاربرم دیگه نمیتونم کاردیگه ای برم؟ بعد اگه یموقع پشیمون بشم مگه نمیشه انثراف بدی؟

واسه اول کار چقدر باید خرید بزنم؟ بعد اینکه محصولاتش از لدورا بهتره ؟

عزیزم من نمیدونم چقد باید خرید بزنی من کار نمیکنم باهاشون

فقط خرید میکنم.تقریبا شامپوها و محصولات پوست و پن هاشو استفاده کردم

میگم اگه کسی ازم نخره چی؟

نمیدونم باید بگردی مشتری پیدا کنی مثلا همکلاسی سابقم تو این کاره یبار رفته بودیم پارک تولد یکی از اشناهامون مامانش منو نمی‌شناسه بصورت ناشناس اومد کنارمون و محصولات رو داد گفت نمیگیرن خیلی شوک شدم حقیقتش بعد بقول خودش لیدر هم هست من هزار سال همچین چیزی رو قبول نمیکنم بنظرم چرته