2777
2789
عنوان

لتروزول درمان میکنه؟

82 بازدید | 10 پست

من بعد از یک سال اقدام ناموفق برای دوماه لتروزول استفاده کردم اما توی دوران تخمک گذاری نشد اقدام کنم..به نظرتون این ماه که نخوردم تاثیری داشته رو تخمک هام؟

و اینکه آزمایش اسپرم درست باشه یعنی مرد مشکلی نداره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یکی از داروهایی که خوردم برای بارداری همین لتروزول بود. اره مرد اگر آزمایشش اوکی باشه،سالمه.

دکتر برای دوماه برام نوشت[پنج شب، شبی یه دونه] و گفت اگه نشد باید عکس رنگی بگیرم

من ۵ یا ۶ ماه خوردم البته همراه با آمپول.عکس نگفت بهم. شما طبق نظر پزشکت پیش برو.

باشه حتما

ممنون..

یکم وسواس دارم و یکم اضافه وزن

ولی خب عکس رنگی رو هم امتحان کنم ببینم چی میشه..یه مدت عفونت داشتم ممکنه بسته شده باشه لوله ها..

دکتر من میگفت وقتی لتروزل میخورید تا چند ماه اثر داره روی بدن  ازمایش اسپرمم خوب باشه نه دیگه ...

عزیزم شما تاپیک عکس رنگی داشتی..ممکنه با چند بار عفونت قارچی بسته شده باشه لوله هام؟

عزیزم شما تاپیک عکس رنگی داشتی..ممکنه با چند بار عفونت قارچی بسته شده باشه لوله هام؟

واقعا مشخص نمیکنه ولی من از دکتر پرسیدم گفت عفونت های طولانی مدت و بدون درمان رها کنی میگیره