2777
2789
عنوان

زایمان‌ طبیعی‌ بهتره‌ یا سزارین؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 94 پست
من دولتی توبیمارستان اموزشی درمانی زایمان کردم خیلی عالی بودرفتارشون فقط خیلی دردداشتم

منم‌تو‌دولتی بودم‌رفتارشون عالی بود.نمیدونم‌چرا دولتی رو انقد سرکوب‌میکنن.خصوصیو انقد خوب.خصوصی‌پول‌اب خوردن هم ازت میگیره.بعد مگه میخاد چیکارکنه درد اصلیو خودت میکشی ن اونا.

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان طبیعی در صورتی عالی و فوق العادست که بخیه نخوری اگر قرار باشه تیغ بزنن و بخیه بخوری خیلی خیلی بده و نمیتونی حتی بشینی  ، من ۵۰ روزه سزارین کردم یکم عوارض داره ولی غیر قابل تحمل نیست کمر دردم که میگن اگر رعایت کنی چیز سنگین بلند نکنی نداری اصلا ، سر دردشم با ی استامینوفن خوب میشه 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
اهوووم👌🏻

ولی اینم بدون طبیعی قبلش درد زیاده.سزارین نمیدونم‌. بعدش چ‌حده

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
منم‌تو‌دولتی بودم‌رفتارشون عالی بود.نمیدونم‌چرا دولتی رو انقد سرکوب‌میکنن.خصوصیو انقد خوب.خصوصی‌پول‌ ...

دقیقا!!

تازه من حین زودزدن پی پی کردم🙉🙉

طفلکیاهیچی نگفتن 

زایمان طبیعی در صورتی عالی و فوق العادست که بخیه نخوری اگر قرار باشه تیغ بزنن و بخیه بخوری خیلی خیلی ...

درد بعد عمل چ حد بود خیلی یا متوسط

ولی اینم بدون طبیعی قبلش درد زیاده.سزارین نمیدونم‌. بعدش چ‌حده

والا اینجوری که میگن نیست من اونقدرام درد نداشتم ، تخت بیمارستان خیلی بلنده خوابیدن و بلند شدن سخته ولی اومدن خونه خیلی راحت بودم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

دوست خوبم سنت کمه

اگر اهل ورزش و فعالیت هم قدیم نبودی و لگنت هم مناسب نباشه صددد در صد سزارین بدردت میخوره

راستش من تنها جایی ک تجربه خوب از زایمان طبیعی اونم توی دولتی شنیدم نی نی سایته

حس میکنم این قضیه یه نوع تعصب و افتخار شده

نشده توی اینستا پیج یه ماما یا دکتر زنان رو باز کنم ک رلجع به طبیعی توضیح بده

فقطططططططططططط یه کامنت خوب داشته باشه 😐😂

همههه بد گفتن

❌️❌️❌️ ولی خب بدن و ذهن اماده میخواد داری برو طبیعی بخیه هم میخوری احتمال خیلی زیاد 

اگر نداری برو سزارین بخیه رو رو شکمت بخور

خاله خودم ۲ تا زایمان طبیعی داشت

گفت سر دومی خیلی اذیت شدم تا یکسال کل بدنم درد میکرد انقدر فشار اورده بودم به خودم سر زایمان

ک سومی رو میگفت تازه قدیم سزارین کرده

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
درد بعد عمل چ حد بود خیلی یا متوسط

متوسط بود اصلا زیاد نبود که ناله کنی جیغ بکشی اصلا من پمپ درد گرفتم ولی استفاده نکردم چون اوکی بودم دردش مثل روز اول پریودی بود 

والا اینجوری که میگن نیست من اونقدرام درد نداشتم ، تخت بیمارستان خیلی بلنده خوابیدن و بلند شدن سخته ...

هی میگن دردش خیلیه و‌گریه میکردیم.عمم بعد ۵شکم البته شکم اخری دوقلو بود سز کرد‌خیلی گریه‌کرد.

دردش‌ که میدونم هست  ولی اون لحظه ک برای اولین بار بچه تو میبینی و بغلش میکنی قشنگه😍😂

من نیمه دردم شروع شدنمیدونم ساعت چندبودصبح ساعت7پاشدم.رفتم.دکترساعت10بستری شدم ساعت9شب بچم بدنیااومدفرداشبش مرخص شدم