2777
2789
عنوان

بودجه ندارم سیسمونی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست

لباس جعبه ای یه دست بخر ، چون تیکه های تکراری و غیرکاربردی زیاد داره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با احترام  ب غیر از خط ۴و ۵ ک لباسه هیچ کدوم نیاز نیس     اهان ی کهنه هم برای خش ...

با احترام

با دقت بخون   

خب منم نوشتم اونا نیاز نیست دیگه   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

چن دست لباس 

تشک

پتو

بالش

شیشه شیر 

اونی که نینی روش میخوابه وقتی میبری بیرون (اسمش یادم رفته)

تشت حموم 

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

اسباب بازی هم یه دندون گیر بگیر با دو تا جغجغه و سوتی

والسلام

اگه بودجه ت رسید ، تشک بازی هم بخر ، خوبه بچه تو سرگرم میکنه

به جای این که تشک و بالش بدوزی و پتو گلبافت بخری که خیلی هم گرون در میاد

یه دست سرویس خواب مسافرتی بخر ، هم خونه استفاده کن ، هم جایی خواستی بری جمع و جور مرتب بری

بخوای خودت رختخواب بدوزی ، ۵۰۰ تومن فقط لایکوش میشه

پارچه ارزون هم دویست تومن

اگه بخوای با پنبه ترک و پارچه جنس خوب بدوزی ، یه میلیون میشه

همونو حاضری بخر شیک تره

میدونم الان منو میخورید درسته، ولی وقتی از الان اینجوری چطور خرجای بعدش دووم میارید خدا کمک همه کنه& ...

چیکار کنم خب اول زندگیه قسط و قرضامون تموم نشده یقمو گرفتن دیدم زندگیم ازهم میپاشه قبول کردم بخدا اینارو میگم هم از خدا خجالت میکشم هم از خودم.چن وقتیه آب درست و حسابی نداریم ینی رفته رفته همه جا داره بی آب میشه از عذاب وجدان اینکه بچه رو آوردم و مجبوره با این وضعیت زندگی کنه داره میکشتم 

واجبات حوله ساده سفید.پتو نازک.دستکش لازم خودشومیتراشه .بچه های من کوچیک بودن هردو ۰ تا ۴۰ روزگی استفاده کردم قوطی نخر برو این تولیدی ها هستن ۴ تا اینا سایز ۱ بادی بردار و سایز۱ دکمه ای جلوش با شلوار با دوتا کلاه یه جوراب یه شیشه شیر ساده .تخت ‌کریر‌رورک.دوچرخه اینا رو توهرزمان میخری .لباس بیرون هم یه دست بخر برا دکتربردنی‌‌‌.ناخن گیرکوچولو بگیر نه ست.برس تکی ساده بخر.زیرانداز هم خواستی بخرنخواستی هم لباس کهنه رو قشنگ بدوز استفاده کن .کیف اینا هم نخر چون من استفاده نکردم عروسی لباس میبری ازاون گنده ها یکی بخرهمه جااستفاده کنی

لباس سایز صفر یدونه( روپوش دکمه دار با شلوار بگیر و کلاه نخی)، دو تا زیر دکمه سایز یک  دو دست لباس سایز یک دو تا سایز دو (بعد به دنیا اومدن تازه دستت میاد ریز و درشتی اون موقع بهتر می تونی لباس بخری شایدم کادو بیاد)،جوراب، سرهمی کلفت اگه به سرما می خوره به دنیا اومدنش (فقط یک سایز بزرگتر از چیزی که مد نظرته) ،لباس گرم و کلاه، قنداق فرنگی یا ساک حمل(کریر نگیر )، رختخواب شامل بالش پتو تشک (چیز دیگه نگیر استفاده نمیشه)، کالسکه اگه پیاده روی داری مثلا تا خونه کسی که نزدیکته البته بازم اوایل استفاده نمیشه ،حوله، تشک تعویض، وسایل بهداشتی (پوشک،گوش پاک کن،لیف نوزاد ،شامپو،پماد کالاندولا،دستمال مرطوب)تب سنج،دور پیچ، پارچه خشک کن بچه ،پستونک،

راستی یه قنداق زیپی سایز بزرگ بخر

تا دو سه ماه که خاله و عمه و فک فامیل بچه میان بغلش کنن ، تو قنداق بذارش که بچه اذیت نشه