2777
2789
عنوان

اگه توعم یادته سلامم:)))))))+📷

164 بازدید | 24 پست

یادتونه این بازی رو تو گوشی های نوکیای کوشولووووو، وای چقددد بازی میکردیمم!https://s6.uupload.ir/files/img_20230824_204710_995_jgj3.jpg

مـن نمیدانستـم معنی هرگز را"تـُ چرا بازنگشتی دیگر؟🌚✨کاربری سومم هستــــ.....  

وااااااییییییییییییییییییییییی یادش بخیر🥲🥲

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
وااااااییییییییییییییییییییییی یادش بخیر🥲🥲

چه خاطره هااااییی که با این گوشیا نداشتیمممم

مـن نمیدانستـم معنی هرگز را"تـُ چرا بازنگشتی دیگر؟🌚✨کاربری سومم هستــــ.....  

تو گوشی بابام بازی میکردم

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  

یادش بخیر چه روزای خوبی داشتیم...

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
2805
2801