بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مهماندارم و راضی هستم چون هفته ای سه روز بیشتر سرکار نمیرم و بقیه روزها به خودم و خونه زندگی میرسم همیشه ام خونمون برق میزنه درامدش هم راضی هستم خوبه خداروشکر
نگران آینده نباش، چون خدا زودتر از تو آنجاست........
کدوم استانی پرنیان ؟ درآمدت میانگین ماهیانه چقدره؟ یعنی بعد از هزینه ها چقد برات میمونه؟ البته اگه دوست داشتی بگو
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بهترین شغل اینه ک بشینی تو خونه پات رو بندازی رو پات پولای شوهرو خرج کنی حالشو ببری بری باشگاه بری خرید با دوستات خوش باشی وقت ازاد داشته باشی صبح هرچی دلت خواست بخوابی
پرتیان بانو پرورش مرغ و خروس و قارچ که فضاشو ندارم ولی خودم گاهی به خیاطی فکر میکنم مثلا آدم میتونه بره خیاطی یاد بگیره بعد با این تولیدی هایی که کار میدن تو خونه انجام بدی کار کنه
استارتر عزیز بگو که چقد درآمد ماهیانه دوست داری داشته باشی تا با توجه به اون بگیم چه شغلی برا خانوم خوبه
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم