2777
2789
عنوان

چه شغلی برای یه خانوم مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 17351 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین پرنیان بانو درآمد خوبیه و البته بخاطر تلاش و زحمتیه که کشیدی ولی خوب اگه شوهر و بچه داشته باشی فکر کنم نمیشه خوب بهشون برسی
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
پرنیان یعنی تو یک روستا این درآمدته براوووووو می دونستم درآمد دندانپزشکی خوبه ولی نمی دونستم تا این حد نوش جونت باشه الان دوران طرحتو می گذرونی؟
Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
دنداپزشکی خیلی بهتراز دکتر عمومی یا کار تو بیمارستانه تو مطبه صب تا ظهر غروب تا شب دکترایی که تو بیمارستان شیفتن از زندگی میفتن
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من یک خانم دکتر دندانپزشک میشناسم هم به زندگی و ورزشش می رسه هم به کارش از ساعت سه بعداز ظهر میاد مطب تا ساعت نه و نیم چندروز پیش داشت از ترشی ای که خودش درست کرده بود برای یکی تعریف می کرد وآموزش می داد
من دوس داشتم گل فروش می بودم یه عالمه رایحه خوشعطر دل انگیز روح زندگی وااااااااااااااای چقد خوفههههههههههه دوس دارم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

پرنیان بانو فکر کنم کم کم برات خواستگار هم پیا بشه اینجا
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دندانپزشکی را از اول دندانپزشکی می زنن تو کنکور بعد از هفت هشت سال درسشون تموم میشه ولی تخصص قلب یا زنان و ... اول هشت سال عمومی می خونن بعد دوره تخصص که فک کنم دو سه سال باشه را می گذرونن