2777
2789
عنوان

بارداری بعداز دوقلو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 45 پست
آره دیگه آخرای چهار معلومه من فعلا ماه چهارمم تازه شروع شده 

ان شا الله هرچی هستن سلامت باشن 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
ان شا الله هرچی هستن سلامت باشن 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره منم قراره ان شاءالله تا آنومالی صبر کنم 

آره بهتره سونوی جنسیت هزینه اضافست

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
اون دل اولت خیلی عاقله اونو بچسب

پس بیارم انگار اکثریت گفتن بیار پس پناه بر خدا شنبه میرم دکتر ببینم چی میشه 

پس بیارم انگار اکثریت گفتن بیار پس پناه بر خدا شنبه میرم دکتر ببینم چی میشه 

ببخشید عزیز من‌فکر کردم دل اولت گفته نیار . چون من با تین اوضاع وشرایط اقتصادی وفدهنگی جامعه کاملا مخالف بیش از دو بچه هستم . البته چون پرسیدی نظر دادم سلامت وشاد باشی عزیز

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
من با نظر دوستمون که میگن بارداری ادمو ضعیف و پیر مبکنه صد در صد مخالفم. من پارسال پسرم دنیا اومد ا ...

یه سوال اینکه فک کنم گفتی یه پس دوساله داری بعد اون قبلیا اونو اذیت نمیکردن یا حس حسادت و این چیزا نداشتن؟ من بجه هام یکی خیلی بهم وابستت و حتی خواهرشم بغلم میکنم میاد بغلم تند، میگم مثن بیارم بعدیو نکنه نذارن بغلشون کنم و یا یبار حواسم نباشه بزننش بیشتر از این چیزا خیلی میترسم کمک دارم مادرشوهرم نزدیکه و مامانمم تقریبا نزدیکه و اگه نیاز داشته باشم میان یا من میتونم برم پیششون 

ببخشید عزیز من‌فکر کردم دل اولت گفته نیار . چون من با تین اوضاع وشرایط اقتصادی وفدهنگی جامعه کاملا م ...

😅 😅 😅 نه دل اولم گفت بیار درسته اوضاع اقتصادی  افتضاحه، ولی خب خودم خدارو شکر وضعم بد نیست نمیگم عالیه ولی خب در حد وسطم، واینکه حامی مالی هم دارم هم مادرشوهرم خیلی هوامو داره و پدرمم کمو بیش از هردو طرفم دو فرزندیم ینی هم شوهرم دوتا بچن و هم خودم و تا حدی ارث پدری از هردو طرف داریم 

من بیشتر از سختیاش میترسم اینکه دعوا بگیرن و یا اگه دوقلو شه بعدی وگرنه از آیندشون یجورایی دلم قرصه و کار شوهرمم بد نیست 

😅 😅 😅 نه دل اولم گفت بیار درسته اوضاع اقتصادی  افتضاحه، ولی خب خودم خدارو شکر وضعم بد نیست ن ...

ببین همین دیگه من میگم اگر کوچک باشن بهتره.هم بیشتر به درد هم میوخرن هم بیشتر هم بازی میشن.

من دخترام که پشت هم بودن ،ما خیلی تو رفتارمون دقت کردیم که احساس حسادت تو هیچ کدوم ایجاد نشه.به هر دو به یک اندازه توجه کردیم.و سعی کردیم بزرگه را سر کوچکه دعوا نکنیم.

خلاصه در هر زمینه ای سعی کردیم یکسان عمل کنیم.حتی تو تولداشون.مثلا موقع تولد یکیشون برا اونیکی هم یه کادو میخریدیم.

البته اوایل که درکی نداشتن.

حالا این دوتا با پسر کوچکم که عالی هستن.البته اولش دخترکوچکه که کلاس اول بود یه کم حسادت میکرد بخصوص وقتی کسی پسرمو بغل میکرد،اما اونم با تحمل و گذشت و سپردن مسئولیت پسرم بهش درست شد.الان کهراضی ان یکی اینو نگه داره اونا بازی کنند.البته شوخی میکتم.انقدر هوای پسرمو دارن که نگو.من نباشم همه کاراشو میکنند.

خب دعوا هم جزئی از ذات بچه هاست،نمیشه گل و بلبل باشن.اینو همه روانشناسا میگن.فقطباید عادی برخورد کنی.

اینجا و حتی تو جامعه همه مخالف بچه اوردن هستند.یه عده به خاطر ایمان ضعیفشونه که از مسائل اقتصادی میترسن،یه عده هم از بابت تنبلی و بعضیام دلایل دیگه.

من خونه ندارم ولی از وقتی پسرم بخ دنیا اومده هم رفاهمون بیشتر شدهم درامدمون.هم رزقمون.

بچه هام بیشتر خوشحالن.

حالا به خودت بستگی داره‌قطعا خدا کمکت میکنه.اگر هم دوقلو باشه دو برابر شکر خدا را بجا بیار.

هر چقدر سختی میکشی خدا هزاران برابرشو برات جبران میکنه.و توانشو قطعا بهت میده.الان سختی میکشی ولی قطعا تو بزرگسالیشون خدا برات جبران میکنه و راحت تر میشی

ببین همین دیگه من میگم اگر کوچک باشن بهتره.هم بیشتر به درد هم میوخرن هم بیشتر هم بازی میشن. من دختر ...

ممنونم عزیزم چقدر از پیامت حس خوبی گرفتم واقعا ممنون از توضیحاتت دوست خوبم 🙏

توکل کن بر خدا.انشالا خدا بهت بچه هی سالم و صالح بده و قوت و صبر فراوان.

ممنونم همچنین خدا بچه های گلتو حفظ کنه 

سلام؛ وقت بخير

پرسشنامه حاضر مربوط به پژوهشی در حوزه اضطراب کودکان و تاثير رابطه­ ی مادر و کودک بر آن است.

اگر شما مادرِ کودکی ۲ تا ۵ ساله هستید، می‌توانيد در پيشبرد اين پژوهش با تکمیل کردن فرم مربوطه ما را همراهی کنید.

این پژوهش مربوط به پايان نامه‌ی کارشناسی ارشد پژوهشکده خانواده­‌ی دانشگاه شهيد بهشتی است و نیازی به درج اطلاعات شخصی در فرم ها نبوده و تمامی پاسخ ها کاملا محرمانه باقی خواهد ماند.

پیشاپیش از اینکه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه‌ از زمان ارزشمند خود را برای پاسخگویی به این سوالات اختصاص می‌دهید و ما را برای رسیدن به نتیجه مطلوب یاری می‌کنید، سپاسگزاریم.

لينک دسترسی به پرسشنامه:

https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0

سلام؛ وقت بخير پرسشنامه حاضر مربوط به پژوهشی در حوزه اضطراب کودکان و تاثير رابطه­ ی مادر و کود ...

صفحه وجود نداشت 

2810