ببین همین دیگه من میگم اگر کوچک باشن بهتره.هم بیشتر به درد هم میوخرن هم بیشتر هم بازی میشن.
من دخترام که پشت هم بودن ،ما خیلی تو رفتارمون دقت کردیم که احساس حسادت تو هیچ کدوم ایجاد نشه.به هر دو به یک اندازه توجه کردیم.و سعی کردیم بزرگه را سر کوچکه دعوا نکنیم.
خلاصه در هر زمینه ای سعی کردیم یکسان عمل کنیم.حتی تو تولداشون.مثلا موقع تولد یکیشون برا اونیکی هم یه کادو میخریدیم.
البته اوایل که درکی نداشتن.
حالا این دوتا با پسر کوچکم که عالی هستن.البته اولش دخترکوچکه که کلاس اول بود یه کم حسادت میکرد بخصوص وقتی کسی پسرمو بغل میکرد،اما اونم با تحمل و گذشت و سپردن مسئولیت پسرم بهش درست شد.الان کهراضی ان یکی اینو نگه داره اونا بازی کنند.البته شوخی میکتم.انقدر هوای پسرمو دارن که نگو.من نباشم همه کاراشو میکنند.
خب دعوا هم جزئی از ذات بچه هاست،نمیشه گل و بلبل باشن.اینو همه روانشناسا میگن.فقطباید عادی برخورد کنی.
اینجا و حتی تو جامعه همه مخالف بچه اوردن هستند.یه عده به خاطر ایمان ضعیفشونه که از مسائل اقتصادی میترسن،یه عده هم از بابت تنبلی و بعضیام دلایل دیگه.
من خونه ندارم ولی از وقتی پسرم بخ دنیا اومده هم رفاهمون بیشتر شدهم درامدمون.هم رزقمون.
بچه هام بیشتر خوشحالن.
حالا به خودت بستگی دارهقطعا خدا کمکت میکنه.اگر هم دوقلو باشه دو برابر شکر خدا را بجا بیار.
هر چقدر سختی میکشی خدا هزاران برابرشو برات جبران میکنه.و توانشو قطعا بهت میده.الان سختی میکشی ولی قطعا تو بزرگسالیشون خدا برات جبران میکنه و راحت تر میشی