2777
2789
عنوان

حرفای مادر شوهر آخر زندگیمون رو سرد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین باید جوری اروم شوهرت رو تغییر بدی خودش هم منوجه نشه... اروم و اروم... مثل مادرشوهرت حرف هاتو ریز ریز بزن و ازش رد شو... تو ذهنش میمونه هی بگو زن رو شوهرش نگه میداره... مرد خوب باشه زن جوون و سرحال میمونه... هی بگو زن مثل گل هستش باید بهش بها داد و رسید
اتفاقا برعکس شماها من هیچوقت جلوی شوهرم کار نمیکردم!!!! همیشه همه کارهامو میکردمو میکنم بعدش مثل خانم میشینم!!!.... حتی شوهرم ب مامانش گفته بود من کاری نمیکنم ولی خونه همیشه تمیزه.... مامانش اینا کلی تو نخ این موضوع بودن ببینن چجوری ممکنه خخخخخ چیه زن هی جلو شوهرش اینورو انورو تمیز کنه مگه کلفته؟؟ من حتی جلوی شوهرم موهای دست و پامو .. نمیزنم!!!! شوهرم همیشه ب خواهرش میگه تو مثل خرس پشمالویی شیلا بدنش زنونه س!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خدایا با من مهربان باش ... خواهش میکنم
من بچه ندارم ولی بازم تو خونه کار نمیکنم زیاد... اوایل همع کارا با من بود و همسرم مه تنها تنبل بود بلکه غر میزد گاها، اوایل منم گفتم ببین من بیرون خونه هستم تا عصر نمیتونم مشکل داری خودت پاشو اوایل مقاومت کرد ولی با بحث مجبورش میکردم پاشه.. بعدش کار میکرد و اخم میکرد بازم درستش کردم الان میتونم بگم تو خونه چه غذا پختن چه مرتب کردن رو مساوی هم کار میکنیم...
وااای دی جی توام برو خونه ش ازش ایراد بگیر بگو وااای مامان جون خوبه بچه کوچیک ندارین اینا چرا اینجوریه یا چرا روز میز خاکه من با بچه کلی کارمیکنم و سعی میکنم خونه م مرتب باشه بازم همه میدونن که کسی که بچه کوچیک داره ممکنه خونه ش نا مرتب باشه و توقعی ندارن شما چرا اینجوری هستین اینقدر بگووو تا بره تو ناخوداگاهش بهش تلقین کن شلخته س تا بفهمه خوبه یا نه به همسرتم بگو وظیفه من اینکه از بچه م نگهداری کنم و مواظبش باشم نه همش بشورو بساب کنم اگه خیلی ادعات میشه کمک کن..
من ب دستان خدا خیره شدم'معجزه کرد😍❤
شیلا من دوس دارم اینجوری باشم اما واقعا پرت شدم اخساس پوچی میکنم با سپیده که قبلا بودم زمین تا آسمونم بخدا انقد شوهرم دوسم داشت به جان بچم بیشتر وقتا نگام میگرد اشک میومد تو چشماشو میکفت باورم نمیشه دارمت آخه ما پنج سال جنگیدیم که به هم رسیدیم شوهرم با پدر مادرش جنگید اونا براش دشمن بودن که حالا دارن منو دشمن میکنن
شیلا افرین منم همسرم الان همه کار میکنه از ظرف شستن بگیر تا گردگیری جارو برقی کشین پوشک عوض کردن وظیفشه همونقدر که زندگی منه و بچه من برای اون هم هست البته همسرمن ساعت کاریش کمه اصولا 8-9 میره 3-4 دیگه خونه س ولی یه جوری بهش فهموندم همینکه غذا درست میکنم زیادم هست
من ب دستان خدا خیره شدم'معجزه کرد😍❤
2810