2777
2789
همش شوهرمو شیر میکنه کهدبیاد باهام دعوا کنه همش میگه خونه داری بلد نیستی و فلان جای خونش کثیفه و ال بل بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم شوهرم اول اینجور نبود الان همش ازم ایراد میگیره و خیلی سرد شده باهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس واقعا ب کارات نمیرسی؟؟؟ خوب چه ربطی ب بچه داره؟؟ منم بچه دارم... سرکار میرفتم خونه داری هم میکردم... بنظرم نمیتونی برنامه ریزی کنی... البته دلیل نمیشه کار مادرشوهرت خوب باشه ولی شما خودت باید بتونی زندگیتو مدیریت کنی... حتی نتونستی دم شوهرتو ببینی که پشتت باشه
خدایا با من مهربان باش ... خواهش میکنم
اون مادر کلی غر غر کرده که اعصاب پسرش قاطی پاتی شده و توپ پر میاد پیش تو دعوا.... وقتی اومد از پیش مامانش اومد خونه و شروع کرد به دعوا تو اروووم باش و به خودت قول بده تن صدات اصلا بالا نره... حتی جواب هم ندخ و ب لبخند بگ ع زیزم نمیدونم چرا عصبی هستی... اشگال نداره فدات شم روز سختی داشتی بیا این چایی رو بخور اروم بشی عزیز دلم... این تیر خلاص مادرشوهر شماست... ۴،۵ بار این کارو بکن اون میشه بده که هی غر میزنه و تو میشی خانم ملوسه
امان از این جور آدما ببین عزیزم بین خودت و شوهرت به واسطه ورود بچه سرد نشده? دچار بحران نشدید که الان مادرشوهرت از این وضعیت داره سواستفاده میکنه?
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
2810