2777
2789
عنوان

خیلی مهمه خواهشاً بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 50 پست

گوشی خودتو بده  بهش.

بگو هر وقت لازم داشتی بردار .

اینجوری بدون این که درگیری بینتون پیش بیاد براحتی تحت نظر داریش.

اگه سیم کارت هم خاست یه دونه جدا برا خودش بگیر بنداز رو همون گوشی خودت .

با خط خودش اگه خواس تل و واتس و.. نصب کنه .

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اول راهنمایی گوشی داشتم فکرکنم میشه ١٢، ١٣ سالگی خدا رو شکر تا الان که سی سالمه خطایی نداشتم ...

دقیقا ولی اون چون بچه های همکلاسیش مثلا میگن برو فلان سایت اونم میره

دقیقا ولی اون چون بچه های همکلاسیش مثلا میگن برو فلان سایت اونم میره

باهاش دوستانه و قوی صحبت کنید

اینکه گوشی ندید ، سایت نرود

بعد توو مدرسه با گوشی دوستش باهم میروند

همکلاسی های منم خیلی کارا میکردن اما مهم ترین اصل انتخاب درست دوست هست

استاتر. منم15سالمه

ولی همیشه میگم ای کااااش بابام برام گوشی نمیخرید

ای کاااش نمیذاشتن روبیکا و اینستا و..داشتم

پاک ترین دختر هم که باشی، بالاخره یه روز کنجکاوی میکنی 

من زبانزد کل فامیل بودم و البته هنوز هستم

اخلاق و رفتارم عوض نشده، ولی خیلی چیزا فهمیدم که ترجیح میدادم نمیفهمیدم بهتر بود چون ذهنمو درگیرکرد

یه ماه بیشتر تا مدرسه ها نمونده که، گوشی لازم نیست

منم گوشیمو میخوام خاموش کنم مثل هرسال سوالی چیزیم از دوستام داشتم با گوشی مامانم میپرسیدم

نمی‌دونم اکثرا میگن نگیر تو که بچه به این خوبی داری میخوای وارد سایت بد کنی

حالا نه لزوما سایت بد

ولی دخترشما همسن منه تو مدرسه ها همیشه یه مشت نخاله پیدا میشه که چرتوپرت بگن

دخترت اگه از اونجا بشنوه به خودت بگه خیییلی بهتره تا اینکه بخواد بجای اینکه به تو بگه بره تو گوشیش سرچ کنه ببینه فلان چیز یعنی چی

باهاش دوست باش فقط کاری کن خیلی بهت اعتماد داشته باشه اونوقته که هر کاری کنی اولین نفر ب خودتت میگه ...

من مخالفم. مطمئناً خود شماهم یه چیزاییو از تو گوشیت فهمیدی تا پدرمادر

حتما یه سری کنجکاویاهم بوده

خودمم همسن دختر استاترم. نمیگم پاستوریزه باشه ولی گوشی اطلاعاتی که بهش میده داغونش میکنه

درسته که تو این دوره زمونه بالاخره ممکنه مسخره بشه که چرا گوشی شخصی نداره ولی به نظرم می ارزه تا آسیباش

من مخالفم. مطمئناً خود شماهم یه چیزاییو از تو گوشیت فهمیدی تا پدرمادر حتما یه سری کنجکاویاهم بوده ...

ممکنه عقده بشه براش ۱۵ سالشه سه ساله دیگه ب سن قانونی میرسه اول اخر یه سری مسائل رو میفهمه دیگه علاوه بر اون ماهی رو هر چی سفت تر بگیری بیشتر لیز میخوره محدودیت زیاد نتیجه عکس میده ب نظرم 

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
به نام خدا. ۱۷ سالمع،گوشی شخصی ندارم،اما هر کاری که نباید میکردم رو کردم! ببشترشون رو هم از روی لج! ...

دقیقا همینو میخواستم بگم به اسی. استاتر به دخترت بگو یه ماه دیگه مدرسه ها شروع میشه گوشی به دردت نمیخوره

نهایتا سه چهارسال دیگه مونده بعد بهترین گوشیو برات میخرم. وقتی درست تموم شد

ولی هیچوقت نگو چون ممکنه گول بخوری شاید فلان جا بری و اینا اینجوری بیشتر کنجکاو میشه تو گوشی خودتونم اینکارو میکنه

مثل من، که نصفشم از رو کنجکاوی بود. اونموقع کلاس ششم بودم

ولی اگه میگیری واسه سال بعدش بگیر ولی حتمااااا با برنامه کنترلش کن درغیر این صورت ممکنه سرچای گوشی و اینارو همه رو پاک کنه و نفهمی

به نظر من دیگه از دهم بچه ها باید گوشی داشته باشن نمیشه که تا دانشگاه گوشی نداشته باشن در حالیکه هم ...

چون بقیه دارن دلیل نمیشه که

شاید اسی میخواد بچه اش چشم و گوش بسته بار بیاد برای مثال

ولی تا دهمشو موافقم

زودتر اصلا خوب نیست👌🏻

نمی‌دونم واقعا محدود کنم بد تر میشه محدود نکنم گند میزنه واقعا دارم منصرف میشم

محدود نکن ولی بهش گوشزد کن

ولی با برنامه کنترل والدین چکش کن

مامان منم منو چک میکنه ولی من میدونم

اگه حس میکنی دخترت نفهمه بهتره  که پنهانی تو گوشیت برنامه کنترل والدینو نصب کن